2777
2789

سلام دوستای گلم 

بزار کامل کینه جاری مو براتون بگم 

اول از اینکه شوهر من با دخترعمو جاریم نامزد بوده 

که بهم میخوره دختر یک ماه بعدش عقد می‌کنه شوهر مونه بعد چهار ماه با من عقد می‌کنه 

موقع عقدم داخل مجلس یجوری که خواهرم بشوندن ب اون یکی جاریم میگه میکاپ من تو از عروس خوشگلتر اون خیلی زشت شدهه🥲🥲🥲جوری که ابجیم میخاست دعوا کنه باهاش شوهرم نزاشت 

و خیلی چیزای دیگ ..........

چند شب پیش خونه خواهر شوهرم دعوت بودم که خواهر شوهرم ب من گفت سیب بخور بچت خوشگل بشه 

جاریم در اومد گفت خوشگل بودن بچه به این چیزا نیست ب ژن خوبه 

من گفتم آره راست میگی دعا میکنم بچم شعورش به خودم بره زشت باشه مهم نیست بچه برا پدر مادرش عزیزه 

در اومد گفت منظورت اینه من شعور ندارم 

من گفت از ژن خوب منظور تو این بود من زشتم 

اگه منظور تو اون بود آره منظوره منم این بوده که قهر کرده رفت 😂😂😂😂😂

شیر مادر نان پدر حلالت 😂😂

شماره کارت بده یه هدیه واسه جواب قشنگی که دادی برات کارت به کارت کنم 😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مهدکودکه مگه😑

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.