2777
2789

چند روز پیش با مادرم رفتیم گلدون و گل گرفتیم مادرمم گاش رو برده بود گلدونشو عوض کنه( گلفروشی دوست همسرم) رفته بودیم من یه گل و گلدون گرفتم کوچیک بود زیر گلدونی( بشقابش) رو نداشت مجبور شدم به دونه بزرگش رو بردارم آوردم خونه دیدم خوب نمیشه زنگ زدم به مادرم میشه زیر گلدونی که گرفتم رو بیارم بزاری برای گلدون خودتون( گلدون اونا بزرگ بود) زیر گلدونی کوچیکه رو بدی به من( اون گلدون خالی مونده اصلا چیزی توش نکاشتن) گفت باشه اونو بیار برامون اینو ببر… دیروز مادرم میگفت رفتیم زیر گلدونی گرفتیم برای گلدون جدیده منم گفتم خب من میاوردم دیگه من گرفتم لازم ندارم( گفت نه ما اون زیر گلدون کوچیکه رو برای گلدون دیگه استفاده میکنیم اصلا خشکم زد آخه نه ارزشی داره نه پولی یه بشقابه دیگه😭 منم اصلا کوچیکشو نمیتونم پیدا کنم مجبورم همین بزرگه رو بزارم امروز شوهرم میگفت رفتنی خونه مامانت زیر گلدونی رو ببر اون کوچیکه که لازم نداشتن رو بیار😭 نتونستم بگم رفتن برای خودشون گرفتن کوچیکرم میگن لازممون میشه دیگه😭😭😭😭😭

خیلی ناراحت شدم به خدا چه ارزشی داره خب میدادید دیگه لازم نداشتید که

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

زیر گلدونی همه جا پیدا میشه ها!! 

بگو یکی برات بخرن پولش رو بده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر گلدونی همه جا پیدا میشه ها!! بگو یکی برات بخرن پولش رو بده

اون اندازه ای که میخوام پیدا نکردم😭 بگردم پیدا میشه ها من درس میخونم یکم وقت ندارم گفتم حالا اونا لازم ندارن بیارم بزارم بعدا میگیرم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
فقط دغدغه هاتون خوشبحالتون

شاید همین که از نظر منو شما کوچیک بیاد باعث دعوایی تو زندگی خود اسی بشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خب یکی بخرین دیگه، بگردین پیدا میشه.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

فقط دغدغه هاتون خوشبحالتون

مشکلاتم بیش از حده من این رو مغزم رفته این همه خوبی میکنم در حقشون یه زیر گلدونی به من نمیدن 

امکان نداره پیدا نشه بگرد

منتم نکش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
زیرگلدونی تو پلاستیک فردشی ها هر سایزش هست برو بخر برا خودت خیلی هم ارزون

پیدا نکردم نداشت چند جا رفتم اونا لازم نداشتن اصلا

شاید همین که از نظر منو مشا کوچیک بیاد باعث دعوایی تو زندگی خود اسی بشه

تو مغزم رفته بیرون نمیاد آخه ارزشی نداره که خیلیم ارزونه ولی من وقتشو ندارم نمیتونم دنبالش بگردم چی میشد میدادن لازم نداشتن که

امکان نداره پیدا نشه بگردمنتم نکش

دنبالش بگردم پیدا میکنم البته چند تا مغازه رفتم نداشت منم گفتم اونا لازم ندارن همین طوری مونده هنوز بیارم بزارم دیگه

تو مغزم رفته بیرون نمیاد آخه ارزشی نداره که خیلیم ارزونه ولی من وقتشو ندارم نمیتونم دنبالش بگردم چی ...

می‌دونم چی‌میگی گلم ولی چی‌بگم والا نمیدونم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

می‌دونم چی‌میگی گلم ولی چی‌بگم والا نمیدونم

شوهرم چیزی نمیگه ها میگه زیر گلدونیه کوچی باشه یا بزرگ من حساس بازی در آوردم گفتم مامانم اینا دارن لازمشون نیست برای  اونارو میارم