سلام من هفته پس ۳ شنبه بسته مو فرستادن تا الان به دستم نرسیده تو ساین پیگیری مرسوله هم نوشته به دست گیر نده رسیده حالا چی کار کنم الان بسته ای فردا هم بسته نکنه دادن به کس دیگه🤕🤕🤕
از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نگران نباش برای منم این طوری نوشته بودامروز به دستم رسیدبه خاطر تعطیلات دیر تحویل میدن
باید زنگ میزدن بیا ببر که نزدن من باید میفرستم پست میگرفتم😢
از فضل خودت شبی زبانم دادی ❤ ساقی شدی و طبع و روانم دادی❤ گفتم که چه باید بنویسم از عشق ❤ دستان بریده را نشانم دادی❤ السلام علیک یا قمر بنی هاشم ابوالفضل العباس ع💚💚💚شیر شیر خدا❤❤❤❤
وای منم بستم گیر کرده توی اداره پست چرا اینجوری شده این ماه؟خیلی تا الان خرید اینترنتی داشتم ولی پیش ...
اره باید همینو کارو کنم گیجن به مولا شیشه میزنن