2777
2789

دوستان ازتون خواهش میکنم اگ راهنمایی خوبی میدونین بهم بگین پول مشاور نداریم

داداش سیزده سالم تو گروه های مختلط هس با دخترا چت میکنه یبار بهش گفتم گف مگ خودت نگفتی چت عاشقونه نباشه و عادی باشه عیب نداره بعد شماره ی یه دخترو تو گوشیش پیدا کردم پیام دادم هرچی میگفتم با داداشم رلی حاشا کرد گفت فقط تو گروه میچتیم

بعد دیروز رمز داداشمو بلد بودم یواشکب زدم دیدم کلی پیام عاشقونه دادن بعد دختره گفته بود میخام یهه مدت نباشم جداقل ی سال بعدش مبام ابدیت میشم،داداشم نوشته بود بدون تو دووم نمیارم میمیرم دیگ دختره جوابشو نداده بود

بچه ها داداشم تو سن بلوغه خیلی روحش اسیب می بینه زوده واسش این کارا چیکار کنم از بچگی گوشی دادن دستش انصد وحشی و عصبی هست از هیچکی حساب نمیبره

امروز رفته بود تو حیاط نشسته بود تو خودش بود رفتم باهاش صحبت کردم یواشکی اشک میریخت خیلی احساسیه چیکارش کنم چیگار کنم سمت این چیزا نره

لطفا نگین ب تو ربطی نداره واسم مهمه مثل من انقد ضریه نبینه

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو این سن گوشی دادن دست بچه بزرگترین اشتباهه

بنظرم گوشیشو ازش بگیرین چ لزومی داره بچه تو این سن گوشی داشته باشه ...سعی کنین سرگرم شه از گوشیش فاصله بگیره و کم کم براش عادی شه 

الان تازه نوجونه هرکاریش کنید از این فضا خارج نمیشه یک سال بهش زمان بدید خودش از این محیط میاد بیرون نگرانیتون رو درک می‌کنم اما دخالتتون فقط باعث وخیم شدن شرایط میشه خودتونو بزنید به ندیدن

اولین اشتباه این بوده که گوشی دادین بهش

ولی باهاش ضربتی برخورد نکنین ی مدت بهش بیشتر محبت کنید و بیشتر بهش اهمیت بدین شاید بخاطر کمبود محبت باشه 

در نهایت هر چیزی به وقتش قشنگه...️ .🩷✨️

این سن همینه متاسفانه شما کاری ازت برنماید باید اجازه بدی زمان بگذره 

دورا دور مراقبش باشی نه مستقیم بری باهاش حرف بزنی 

ولی بهش توجه کنید این سن خیلی به محبت توجه نیاز دارن 

کلاس ورزشی موسیقی بفرستید تایم خلوت کمتری داشته باشه