من تموم فامیل خودم رفتن آلمان مامان بابا دایی ها خاله ها همه اون ورن من تنها موندم مشهد با فامیل هایی شوهرم که خیلی اذیتم میکنن وخسته شدم از دستشون حتا خود شوهرمم خسته شده دیگه دارن یکاری میکنن برسیم به طلاق شوهرم بهم گفته تو پیدا کن راهشو چجوری بریم آلمان ویا هرجا دیگه یی برا مهاجرت من پیگیری میکنم لطفا اگه راهی بخندیم یا کسی که رهنمایی کنه بهم بگید
وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .