2777
2789

من تموم فامیل خودم رفتن آلمان مامان بابا دایی ها خاله ها همه اون ورن من تنها موندم مشهد با فامیل هایی شوهرم که خیلی اذیتم میکنن وخسته شدم از دستشون حتا خود شوهرمم خسته شده دیگه دارن یکاری میکنن برسیم به طلاق شوهرم بهم گفته تو پیدا کن راهشو چجوری بریم آلمان ویا هرجا دیگه یی برا مهاجرت من پیگیری میکنم لطفا اگه راهی بخندیم یا کسی که رهنمایی کنه بهم بگید 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 

از خانواده خودت بپرس چجوری رفتن همون کارو کنید.

واقعا گاهی رفتن بهترین کاره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام اگر خدا کمک کنه تا یک الی دوسال دیگه با ویزای تحصیلی برم المان 

در باره ویزا های دیگه اطلاعات چندانی ندارم ولی راجب اوسبیلدونگ و ویزای جستجوی کار تحقیق بکن

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

هیچی بهتر از خونواده خودت نیسن بهشون بگو

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

از خانواده خودت بپرس چجوری رفتن همون کارو کنید.واقعا گاهی رفتن بهترین کاره

اونا عزیزم قاچاقی رفتن که الان میگن خیلی سخت شده 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خـــــــــــــدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید می‌کند 
دعوت نامه بگو بفرستن واست راحت میشه بری از طریق مهاجرت کاری هم میشه رفتاقامت هم میشه گرف ک خیلی خیلی ...

از کجا اقامت بگیریم چقدر هزینه شه 

تمام خانوادت مهاجرت کردن از ما میپرسی؟

عزمزمه ۸ سال قبل قاچاقی رفتم الان امکانش نیست میگن 

با ی وکیل صحبت کارای قانونی رو بهتون میگالمان رو نمیدونم فک کنم بالا ۱۰۰ میلیارد بخاد

اهان وکیلیش رو ازکجا پیدا کنم 

اونا عزیزم قاچاقی رفتن که الان میگن خیلی سخت شده

قاچاقی الان اوضاع خوب نیست ک بری

اگ چاقاچی رفته باشن دیگ نمیتونن دعوت نامه بفرستن واست 

فقط میتونی کاری یا اقامت بگیری

اهان وکیلیش رو ازکجا پیدا کنم

کافیه ی وکیل کاربلد پیدا کنی ن از این دو هزاریا 

با اژانسای معتبر اینستا هم میتونی بپرسی اما اکثرا کلاهبردارن ریسکش بالاس همون وکیل خوبه ولی پول میگیره

قاچاقی الان اوضاع خوب نیست ک بریاگ چاقاچی رفته باشن دیگ نمیتونن دعوت نامه بفرستن واست فقط میتونی کار ...

آره قاچاقی رفتن خودشون هم گفتن برا همین نمیتونن کاری برام بکنن 😢

کافیه ی وکیل کاربلد پیدا کنی ن از این دو هزاریا با اژانسای معتبر اینستا هم میتونی بپرسی اما اکثرا کل ...

شما سراغ دارید آدرس یا شماره چیزی بهم بدین