2777
2789
عنوان

قد و وزن پونزده ماهگی

115 بازدید | 14 پست

امروز بردم بهداشت میگ قدش کوتاه.۸۲قد بود وزنش۱۱۸۰۰

هرچی تو نی نی سایت نگاه میکنم تو این سن مال پسر من از خیلی ها بالا تر هم هست و گفتن نرماله 

تو دفترچه هم بالا ی نمودار زرده حتی بالاتر از سبز 

چرا گفت پس کوتاه قد میشه 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
عالیه پسر من دو ساله ست قد ۸۲ وزن ۱۰البته پسر من مشکلات بلع و خوردن داشت تازه الان یه مقداری بهتره

اعصابمو خورد کرده از ظهری تو خودمم میگم نکنه بهش نمیرسم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابمو خورد کرده از ظهری تو خودمم میگم نکنه بهش نمیرسم

برای شما عالیه خدا حفظش کنه

من بردم دکتر تازه با دو سال سن گفت قدش مشکلی نداره فقط وزنش کمه

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

سلام عزیزم

اگه بالاتر از خط سبز هست و بازم اینطور گفتن، معنیش اینه که بچه شما نسبت به خودش و قدی که دفعه های قبل ازش گرفتن کمتر از اونچیزی که باید، رشد کرده 

درکل جای نگرانی نداره 

اینبار تا موقع مراقبت ۱۸ ماهگی که واکسن هم داره، بیشتر به تغذیه ش برسید و مغزیجات و شیر و خرما بهش بدید.

مشکل برطرف میشه

عزیزم رژیم غذایی کولیت روده رو واتساپ روبیکا هر جوری شما میگید میشه به منم بدی ؟

عزیزم همون طب سنتی کند زد به کبدش و کلا کبدش از کار افتاد و پیوند شد 

عزیزم مگه طب سنتی چیکار کرد دارو گیاهی میداد که کبدش پیوندی شد؟

اره گلم اصلا با روش های طب سنتی پیش نرین...درکل اصلا غذای چرب مصرف نشه.. بدون هیچ گونه ادویه باشه فقط زردچوبه...گردو و فسفود و نوشابه اصلا نخوره....لبنیات بیشتر پنیر و چیزای پاستوریزه (محلی نه)...

روغن زیتون سعی کنه مصرف کنه....وسایل کارخونه ای (مثل کلوچه و .....)کلا چیزایی که نگهدارنده دارن مصرف نکنید......

از گوشت سفید بیشتر مصرف باشه مثل ماهی و بوقلمون 

ترشی و شور اصلا نخوره 

بعدشم سرچ کن غذاهای التهاب آور چیان اونا مصرف نشه 

اینا رعایت های کلی هستن در کنار این فعالیت بدنی هم داشته باشه.... نون هم سبوس دار مصرف بشه ترجیحا

ولی اصلا داروی طب سنتی مصرف نکنید مثل عرق کاسنی و شاطره و.... بگم شوهر من اندازه یه تانک کاسنی و شاطره و داروهای مبرد کولیت مصرف میکرد آخرشم همونا کبدش و داغ کرد

عزیزم مگه طب سنتی چیکار کرد دارو گیاهی میداد که کبدش پیوندی شد؟

راستی قهوه و کاکائو منظور کافئین مصرف نشه...اگر کولیت شما عصبی هست باید بدونین۹۰درصد درمان به اعصاب و روان برمیگرده ده درصد میمونه برای رعایت تغذیه ..

کولیت همسر من عصبی بود psc

که اکثر کسایی که کولیتشون از این نوعه بعد ده سال پیوند کبد میشن

خوردن مرغ مشکل داره؟

نه خیلیم خوبه