نگران نباش پسر منم عفونت داشت چند روز بستریش کردن خوب شد . گفتن موقعه زایمان نی نی تو واژنم مونده بود چون نمیتونستم زور بزنم عفونت گرفته بود دیگه نمیدونم همین بود یا نه ولی چیزی نیست
خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ینی چی ؟ آخه من عفونت واژن دارم ینی بچه عفونت میگیره؟ چه عفونتی میگیره ینی ؟
نگران نشو عزیزم من چون خودم ضعیف بودم نمیتونستم زور بزنم بچه بیرون بیاد بخاطر همین عفونت خون گرفته بود چندو روز بستری بودیم خوب شد الان داره ۲ سالش میشه
خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭