2777
2789
عنوان

سقط جنین در هفته هفتم

386 بازدید | 8 پست

مامانم حاملس چون مریضه باید بچه بندازیم واسه سلامتی خودش خطرناکه دکتر گفت

مامانم می‌خواد قرص بخوره میترسم 

قرص سایتوتک

قراره چقد درد بکشه بچه دو روز دیگه میره تو هفته هفتم

میگن دردش مث‌درد پریودی یکمی بیشتره

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستور مصرفشو‌ چحوری گفتن برای مامانت؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

یکی توی واژن باید بزاری یکی زیر زبون پاهات بالا نگه داری

کلا چندتا باید استفاده بشه

کلا چندتا باید استفاده بشه

دیروز انجام دادیم بچه افتاد خیلی راحت بود خداروشکر خونریزی زیاد داشت درد نداشت بعد ۵ ساعت شروع شد

بستگی به بدن داره ما یدونه تو واژن گذاشتیم دوتا زیر زبونی

دیروز انجام دادیم بچه افتاد خیلی راحت بود خداروشکر خونریزی زیاد داشت درد نداشت بعد ۵ ساعت شروع شدبست ...

جدی..خداروشکر خداروشکر.‌‌..