2777
2789

من واقعا دارم روانی میشم

ی توضیح بدم

تازه ۱۸ سالم شده

ولی طرز فکرم نوع نگاهم ب زندگی راحت ۲۰ سال ازم جلوتره

تو جمع اصلا نمیتونم کنار هم سن و سالام باشم 

هرچی دوست و رفیق داشتم حداقل ۵ سال ازم همیشه بزرگتر بوده و حداکثر  ۱۴ سال

یا ازم کوچیکتر بوده عین بچه م باهاش رفتار میکردم😂

ولی دلم میخواد ببینم چجوریه آدم با مث خودش همنشین باشه 

حالا سوال شاید اینجا باشه که چرا الان ب فکرش افتادی

چون تو عید خیلی رفت و آمد داشتیم😂

-ENTJ

بوی قرمه سبزی میاد 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خوبه 😂

. . . توزندگی‌من‌غم‌حامله‌بود‌خوشبختی‌پریود  . . .                      آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا درخواست دوستی ندین،حتما بایدمادروپدرگرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

بنظرم به خودت مغروری و اعتماد بنفس زیاد داری ببخشید رک گفتم🥰💕

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

ببینید حالا این ۲۰ سال ک عرض میکنید اغراقه!

ولی منم خودم دقیقا همین مشکلو دارم

و من نه تنها هم سن هام قبولم نمیکنن

بزرگتر ها هم قبولم نمیکنن

الان وضع روانی بدی هم برام پیش اومده

فقط میخوام ک بمیرم

ولی هیچ کس نمیفهمه من چی میگم!

بنظرم به خودت مغروری و اعتماد بنفس زیاد داری ببخشید رک گفتم🥰💕

نه عزیز دلم غرور که اصن اعتماد ب نفسم شدیدا تو دیواره 😂

من و نمیشناسی بخاطر همین میگی 

-ENTJ

نه عزیز دلم غرور که اصن اعتماد ب نفسم شدیدا تو دیواره 😂من و نمیشناسی بخاطر همین میگی

چندتا تاپیک هاتو خوندم و نسبت به حرفت گفتم بازم نمیدونم من اینطور برداشت کردم

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》