2777
2789
عنوان

تاحالا شده دلتون برای بچگیتون تنگ بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 76 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۷۸ هستم اگه یادتون باشه زمان ۸۰ و.. خیلی مردم و بچه ها شادتر بودن و تو رفاه کامل تر

اون موقع بچه ها واقعا بچگی میکردن 

برنامه فیتیله می‌دیدی ؟🌝

الان بچه ها زود به خاطر سوشال مدیا بزرگ میشن

بلوغا زود رس شده

اصن میری مدارس ابتدایی چقدر فیلم پ میبینن هنگ میکنی تو اون سن🤦🏻‍♀️اکثرا تک فرزندن و فقط نهایتا مهد برن یا دوستای کمی دارن

اون موقع بچه ها واقعا بچگی میکردن برنامه فیتیله می‌دیدی ؟🌝الان بچه ها زود به خاطر سوشال مدیا بزرگ م ...

اره فیتیله و خاله شادونه و سیندرلا و باربی هعی بچگی ما چقدر خوب بود ولی الان آهنگ های افتضاح و

.

اره فیتیله و خاله شادونه و سیندرلا و باربی هعی بچگی ما چقدر خوب بود ولی الان آهنگ های افتضاح و.

وای خاله شادونه😂 هنوز هس؟

برگردم یکی از چیزایی که هرگز نمیبینم همین سیندرلاس 

دقیقا 😐اعصاب ندارن کودکای الان چقدرم فحش بد دهنن

وای خاله شادونه😂 هنوز هس؟برگردم یکی از چیزایی که هرگز نمیبینم همین سیندرلاس دقیقا 😐اعصاب ندارن کود ...

نمیدونم خاله شادونه هست یا نه من سیندرلا رو دوست نداشتم خیلی رویایی بود مولان و شرک و باربی رو دوست داشتم و انیمه قهرمانان تنیس و..

نمیدونم خاله شادونه هست یا نه من سیندرلا رو دوست نداشتم خیلی رویایی بود مولان و شرک و باربی رو دوست ...

مولان همیشه نماد یه دختر مستقل قوی بود

وای وای شرککک🥹سبز جلبکی🤦🏻‍♀️😂

نه چون وحشتناک گذشت، 

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دلم لک زده خونه مامان بزرگم تو روستا بود بیرون برف می‌بارید ما هم زیر کرسی میخوابیدیم یه چراغ فانوسی داشت انقد به نورش زل میزدم تا خوابم ببره یا چوبای روی سقف و می‌شماردم سقفش تیر چوبی بود تابستونا میرفتم اسفند چیدن میرفتیم چشمه آب می‌آوردیم دلم لک زده ای کاش بزرگ نمی‌شدم