من کامل خوب نشدم.ولی میتونم کنترلش کنم.به محض اینکه حس میکنی داره حمله بهت دست میده یه لیوانآب خنک بخور برو تو فضای ازاد نفس عمیق با تمرکز بکش.سریع خودتو مشغول یه کاری بکن.زنگ بزنسریع به کسی که راحتی صروع کن حرف زدن عادی.مدیتیشن کن
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من اضطراب فراگیر دارم افکار منفی شما دارو چی خوردید
فعلا چیزی نمیخورم.اگر حس کنم تپش قلبم بالاست یدونه پروپانول میخورم.باید مشاوره بری.اول یه مدت دارو میگیری بعد میری مشاوره .ولی بیشترین کمکو خودت میتونی بکنی.من فلوکسیتین میخوردم.ولی هی یادم میره دیگه کم کم نخوردم.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
من زندگیم مختل شده ، دارم داغون میشم واسم دعا کنید خوب بشمدلم واسه بچه هام میسوزه
الاهی.خوب میشی.من خودم نشخوار فکری دارم کافیه یکی لحنش با همیشه کمی فرق کنه کلی فکر منفی میاد تو سرم.فعلا شرایط ندارم ولی اول باید برم برا دارو گرفتن چون اضطراب دارم و وقتی پیش میاد تمامبدنم میلرزه و بعد برم مشاوره.ولی خیلی دارم خودم سعی میکنم کنترل کنم.هیچیم برام مهمنیست فقط نگران سلامتی بقیه هستم.مثلا جواب ندن هزار فکر میکنم.چ