2821
2789

وای نه یه تاپاله عن بود اگ یادمم بیوفته میگم خدارو شکر دکش کردم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من دوسش دارم ولی مجبوریم ب جدایی

چندسالتونه علت طلاقتون؟

منم دوسش داشتم ولی بعدا فهمیدم کسیو باید دوس داشت ک باب میلت باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

چندسالتونه علت طلاقتون؟منم دوسش داشتم ولی بعدا فهمیدم کسیو باید دوس داشت ک باب میلت باشه

بخاطر اینکه ب خونوادش وابستس 

و شغلشون شریکیه 

کلا بین منو خونوادم گیز افتاده اونم بخاطر اینکه همه چیزش از خونوادشه نمیتونه از خونش دور باشه و مستقل زندگی کنه 

برای همین دیگ داریم جدا میشیم

۲۲ سالمه

بخاطر اینکه ب خونوادش وابستس و شغلشون شریکیه کلا بین منو خونوادم گیز افتاده اونم بخاطر اینکه همه چیز ...

دلیلت منطقیه و سنتم کمه هزارن مورد خوب خواهی داشت.

اونم حتما سنش زیر ۲۵ درسته؟

ببین تقصیر اونه مردی ک زندگی و همسرش براش مهم باشه میره کارگری هزار جور تلاش میکنه خونه راحت براش فرهم کنه اصلا یه کارو خونه مستقل چیه ک حاضر شه زنشو طلاق بده ولی از ننش اینا جدا نشه قبول داری اینو؟

شما برای طلاق اقدام کردی؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

دلیلت منطقیه و سنتم کمه هزارن مورد خوب خواهی داشت.اونم حتما سنش زیر ۲۵ درسته؟ببین تقصیر اونه مردی ک ...

۳۰ سالشه🥲

میدونی چی طبقه بالاشون زندگی میکنیم ولی زندگیم هیچ تصمیم مستقل یا مسافرت یا هیچ اقدامی مستقلی نمیتونیم انجام بدیم اون چون شغلش با باباش شریکیه باید هی خرید کنه براش هی در خدمتشون باشه هی با اونا باشه همیشه و میگ خونوادم بهترینن ولی ازین طرف اونا تصمیم میگیرن براش ک چیکار کنه چیکار نکنه من هیچ کاره بودم تو اون زندگی ن نظری ن تصمیمی ن استقلالی ابم میخوردیم خونوادش میدونستن و مادر شوهرم بسیار فضول و کنترل گر زندگیم بودن و کلا خونمم میگشت وقتی نبودم کلا وابسته ب خونوادش بودش و زندگی مستقل از نظر زنو شوهری ک زندگیمونو بسازیم و در کنار هم تصمیم بگیریم چیکار کنیم این نبود تو زندگی من و ی جوری نسبت ب خونوادش همیشه وظیفه داشت حتی نسبت ب خواهرای متاهلش 

مثلا در خونمو نمیتونستم کلید کنم میگفت مگ میشه درو از خونوادم ببندم در صورتی ک این اخرا ب حدی بحثمون شد گفت عیب نداره قفل کردی بکن اما باید کلیدو داخل جاکفشی جا بزاری  🥲

نمیتونست ذره ای مستقل زندگی کنه و حریم زندگیشو حفظ کنه

هیچ تفریح یا تصمیم مستقلی نبود 

شغلشونم شریکی بود دیگ بدتر میکرد این قضیه رو

خواهرش شوهر داشت اما شوهر من باید میبردش تهران دکتری 

مادر شوهرم حتی انقد فضول بود عکس از کتاب یا قرصای خونمون میگرفت حتی گاهی داخل سطل اشغالمم میگشت ک ببینه چی خوردیم چی پرت زدم و پنهانی این اواخر این کارارو میکرد ک مثلااااا من نفهمم اما من زنم و همه چیو میفهمیدم

هروز هر تفریحی فقط با اونا حق ارتباط با هیچکی جز مادرش خواهراش نداشتم 🥲

در کل زندگیم ب شدت وابسته ب خونوادش بود ی زندگی شریکی و دسته جمعی

دلیلت منطقیه و سنتم کمه هزارن مورد خوب خواهی داشت.اونم حتما سنش زیر ۲۵ درسته؟ببین تقصیر اونه مردی ک ...

مثلا هرچی برا خودمون میخریدمم باید برا مامانش میخریدیم🥲

مثلا هرچی برا خودمون میخریدمم باید برا مامانش میخریدیم🥲

وای پشمام ریخت حالا اگر سنش زیر ۲۵ بود باز ادم دلش خوش بود بزرگتر شه عاقلتر میشه ولی خدایی ۳۰ سالگی دیگه سنی نیست ک شخصیت ادم شکل نگرفته باشه حتما اینطوری میمونه و عوضم نمیشه یا سخت عوض میشه 

هر زنی هدفش از ازدواج زندگی مستقل و تصمیم گیری برای خانواده ایه ک تشکیل میگیره اگر نه خونه ی مادر ادم هست تازه مادر خودادم مهربونتر و قابل تحمل تره و منتیم روت نیست 

واقعا سخت میگذره اینجوری و فرسوده میشی

وای پشمام ریخت حالا اگر سنش زیر ۲۵ بود باز ادم دلش خوش بود بزرگتر شه عاقلتر میشه ولی خدایی ۳۰ سالگی ...

اره دقیقا 

میدونی چی یجورایی اینجوری هم انگار مجبور بود چون شرایطش اینجوری بود و در این صورت پول زیادی همیشه دستش بود و. در نظر اون این منم ک نساختم باهاش 

و کلا خیلی همو دوس داشتیم رفته رفته انقد سر این موضوعات مشکل داشتیم ک خسته شدبم و اون گفت بهتره تمومش کنیم خستم نمیکشم اینجوری