2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چندسال پیش یخچال وماشین لباسشویی سامسونگ ازبانه گرفتم اصل بود راضیم 

ازجای معتبرخریدکنید .خیلی جاهاهستن که اسم ماشین لباسشویی پاکشومارومیکنن وبه جاش اسم سامسنگ یابوش میزنن 

بابام دیده بودتوی بانه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

اگه خواستی شب بهم یادآوری کن که شماره تلفن اون آقایی روکه ازش خریدکردم روبرات بفرستم 

گارانتی وارانتی هم داشت وسایلم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آشنا ندارم میرم فروشگاه خوب گناوه بهتره یا بانه

یه پرس و جو تو آشناهاتون بگن شاید یکی بتونه بهت معرفی کنه من از بانه خرید کردم و ن از گناوه ولی فکر میکنم گناوه بهتر باشه 

منم شنیدم

حضوری بری خیلی بهتره .خوب بگردوپرس وجوکن 

من وسایلی مثل بلوریجات وآرکوپال روازگناوه وندرعباس خریدم ولی یخچال ولباسشویی وچندتیکه لوازم برقی روازبانه 

لوازم برقی کوچیک  وقابلمه وزودپزارومارک لایف اسمایل گرفتم خدایی راضی بودم 

شما هم‌گناوه رفتی هم بانه

آره هردورورفتیم 

مثل ازگناوه به جزبلوروظروف 

ساندویچ سازوچندتاسرویس قابلمه وسرویس آشپزخونه هم گرفتم 

قبلاقیمتاخیلی بهترازشهرخودمون بودوکیفیتش هم بهتربود .الان رونمیدونم