2777
2789
عنوان

این شماره رو لطفا یادتون بمونه

71 بازدید | 6 پست

بعد از جان سخت هی دوست های من میگفتن چرا با شماره های ضروری تماس نگرفت و... 

من با یه تحقیق ساده متوجه شدم شماره 112 شماره بین المللی هلال احمره که بت محض تماس موقعیت مکانی شما در سیستم ثبت میشه و شما میتونید اگر شارژ نداربد انتن ندارید تا حتی سیم کارت هم ندارید با این شماره تماس بگیرید

ایشالله هیچپقت لازمتون نشه، ولی لطفا یادتون بمونه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون پسره زنده موند که ته چاه بو یا اونم مرد؟

فعلا نعلوم نیست

تا الان که زنده است😂

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

براچی خوبه ۱۱۲

اگر تو شرایط بحرانی بوده، جایی گیر کرده بودید که انتن نداشتید

اون از همه بدبختره مرگ همه رو دید چجوری نمرد 😊

مامان بزرگم همیشه میگفت یسری از زنده موندن ها از صد بار مردن بدتره

یعنی یه چشم این جمله رو دیدم با اشکان