2777
2789

بهترییینش که من مصرف کردم عالی بود برگشت نداشت و عوارض اپل بود ‌با یه دوره ۸ کیلو بالا رفتم .اشتهام زیاد شد .

طبیعی چاق شدم .پرر

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترییینش که من مصرف کردم عالی بود برگشت نداشت و عوارض اپل بود ‌با یه دوره ۸ کیلو بالا رفتم .اشتهام ...

سلام خوبین منم ی پودر اپل برام اوردن از تهران خریدم عالی بود ده کیلو زیاد کردم تو س ماه ولی بعد ک تموم کردم رفتم خودم خریدم دیگ روم اثر نذاشتن شما از کجا میخری ؟اشتها میاره اینای ک خریدم ولی ن زیاد.دوتا بسته پر دارم  گذاشتم دیگ نمیخورم مث قبل اشتها اور نیستن

سلام خوبین منم ی پودر اپل برام اوردن از تهران خریدم عالی بود ده کیلو زیاد کردم تو س ماه ولی بعد ک تم ...

من تهرانم گلی .

از عطاری گرفتم‌.

شاید ایندفعه که گرفتی اصل نیست .

لصلش روش هولوگرام داره .

ولی بنطرم همون یه دوره کافیه.

مگه چند بود و الان چنده وزنت که میخای دوباره مصرف کنی؟؟؟

من جز خودم هیچ کسیو ندارم ....هیچ کس🕊

من تهرانم گلی .از عطاری گرفتم‌.شاید ایندفعه که گرفتی اصل نیست .لصلش روش هولوگرام داره .ولی بنطرم همو ...

من تازه رسیدم ب چهل کیلو نسبت ب قدم باید پنجاه و پنج بشم چون قدم بلند نیس ولی هرکاری میکنم دیگ چاق نمیشم  دوتا پودر اپل خریدم ی قرص گین اپ خریدم کلی ویتامین قرص دارم ولی هیچ