2777
2789

چجوری اینقد استرس نداشته باشم، کاش اونی که بعیده رو معجزه شه قبول شم 😭😭 دعا کنین هر چی قبول شدم خوشحال و راضی باشم، بهم خیلی سخت نگذره😭

دلم از ی چیزایی پره ، چجوری تا ی ماه دیگه ذهنمو خالی کنم اخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم همینم خداکنه اولویت اول یا دوم و قبول بشم انشاالله به اون چیزی که میخوای برسی

اون چیزی ک میخام متاسفانه بعیده😭😭😭 گفتن احتمالش کمه .توروخدا دعا کنین هر چی اوردم پشیمون نباشم

خودتو با کارایی که دوس داشتی همش انجام بدی سرگرم کن مثلا نقاشیو‌ موسیقی گوش دادن

همش بغض ته گلومه که رشتمو دوس نخواهم داشت🥲 میترسم پشیمونم کنه ، از الان از انتخابم پشیمونم

وای کاش منم اولا قبول شماون اخرا رو اصلا دوست ندارم🤦‍♀️ تو آخرین رشته تو چی زدی؟

اقتصاد پیام نور، اون اولی ها همونایی هست که عاشقشونم ولی اخری ها رو اصلا باهاشون اوکی نیستم

تو چی زدی؟ 

اقتصاد پیام نور، اون اولی ها همونایی هست که عاشقشونم ولی اخری ها رو اصلا باهاشون اوکی نیستمتو چی زدی ...

خوش به حالت ک عاشق رشتهاتی😢 

من از همین الان میخام شغل دوممو انتخاب کنم

اون چیزی ک میخام متاسفانه بعیده😭😭😭 گفتن احتمالش کمه .توروخدا دعا کنین هر چی اوردم پشیمون نباشم

برای منم احتمالش کمه ولی دیگه توکل به خدا هر چی صلاحه همون بشه

اقتصاد پیام نور، اون اولی ها همونایی هست که عاشقشونم ولی اخری ها رو اصلا باهاشون اوکی نیستمتو چی زدی ...

انسانی ای؟

منم آخری رو حقوق پیام نور زدم دیگه گفتم قبول شم هم محروم نمیشم ک 

ولی قبل اون پیام نور حقوق ؛ علوم آزمایشگاهی زدم به نظرت خوبه؟