دیروزهممون جمع بودیم بعدمادرشوهرم میگف افتاب صورتموسوزوند خلاصه منوشوهرم رفتیم مغازه تا وسایل بخریم،شوهرم ۳تا ازون کلاه سایبون ها گرفت،گفت یکیش واس تویکیش مامانم یکیشم بده ب ابجیم.من اومدم و اینکارو کردم.بعد مامانم همونجا منوکشید کنار گفت وای من کو پس.چرابمن نگرفتی گفتم من نگیرفتم ک شوهرم گرف.گفت من ادم نیسم مگ.گفتم اونا اخه خودشون خاستن تو ک نمیندازی سرت.تموم شد بعد الان دوباره حرف میزدیم بازمگف اره شوهرت بمن نخرید ب مامان وخواهرخودش خرید.بچه ها شوهره من روزمادر یاهرچی باشه فرق نمیذاره بین مامان ها،ولی خب من نمیتونسم زورکنم ک بمامانه منم بخر....بنظرتون مامانم حقه؟یانه؟
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ناراحت شده ولی نباید به روی خودش میاورد . زشت بوده این حرکتش
به نظرم نه حق نداره. یه ذره توقعش بالاست
کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . میدونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣 : ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن. ۲- اونایی که میپرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط میکشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون میره» نباش 🥴 ) ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.
بگو تو بزرگتری عیبه مثل بچه ها برای یه کلاه اینطوری میکنی خب خودش چیزی نگفت
اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من دادین و پاسخی دریافت نکردین دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده. پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر
ببین مامانت حق داره ناراحت بشه ، تو اینو به من بگو ، اصلا به همسرت گفتی ، بیا برای مامان منم بخریم؟؟ ...
دقیقا متوجه نبود،چون شوهرم اصلا ازین ادما نیس ک فرق بذاره.اصلا حواسش نبود من میشناسمش.۳تاکلاه رو داد تودستم بعد منم نپرسیدم واس چیه.توراه گف بده ب فلانیا.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
مادرت اگر میگفت منم آفتاب سوخته شدم میتونست توقع داشته باشه براش بخریدر هر صورت توام باید اونجا حو ...
من اصلا نفهمیدم شوهرم این کلاهارو واس کی برداشت.تومغازه همنپرسیدم چون راجب چیز دیگحرف میزدیم ینی ی مشکلی پیش اومده بود داشتم حلش میکردم بعد توراه گف اونی ک فرق داره(خوشگل و ازهمه گرون بود)گفت واسه توعه اون یکی دوتا ست هم واس مامانموابجیم.
ناراحت شده ولی نباید به روی خودش میاورد . زشت بوده این حرکتشبه نظرم نه حق نداره. یه ذره توقعش بالاست
بخدا خیلی ناراحتم الانم ک دوباره حرف زدیم حالم بدشد اونقد حرف گفت راجب شوهرم....همش میخاد اختلاف بندازه...درحالیکه خوبی های شوهرمو کلا فراموش کرد ی سایبون نایلون مگ چیه؟۵۰تومنی بودن