2777
2789
نه بگو بدم نمیاد

کامنت ها رو خوندم با ادبیشو یاد گرفتم😂

خاک تو سر معلم ادبیاتم

عزیزم اگه چیزی رفته تو یعنی نداری اگه نرفته یعنی داری

هر چیزی حتی فشار زیاد آب 

اما اونجورم نیست که بترسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامنت ها رو خوندم با ادبیشو یاد گرفتم😂خاک تو سر معلم ادبیاتمعزیزم اگه چیزی رفته تو یعنی نداری اگه ن ...

وای ممنون فشار زیاد آب که قطعا بهم خورده 😂

اگه ندادی که داری 

ببخشید یکم واضح گفتم 😐💔

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

وای ممنون فشار زیاد آب که قطعا بهم خورده 😂

نه توالت منظورم نبود 

رفتی سرزمین موجهای آبی 

یجا تو طبقه بالا باید سر بخوری بیای پایین

اونجور آب هارو رو میگم

وگرنه لوله آب معمولی که نه

از این فکرای الکی دخترا اکثرا تا قبل ازدواج دارن خیالت راحت نه اون اندازه یه بند انگشتی که میگن درسته و نه اون درد شدید که توی رمان ها گفته. اگه چیزی وارد نشده یا ضربه شدید نخورده هم باز اوکیه و حتما هست. تازه اگه در اثر ضربه پاره شه پزشک قانونی میفهمه رابطه بوده یا ضربه. 

سوالی حرفی حدیثی؟ 

کامل گفتم دیگه 

از این فکرای الکی دخترا اکثرا تا قبل ازدواج دارن خیالت راحت نه اون اندازه یه بند انگشتی که میگن درست ...

وای خیلی می ترسم

نکنه پاره شده باشه و هیج کس باهام ازدواج نکنه؟😂😭