ماه_چشمون مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 303 عنوان بچه ها مامانم ی خواب پشم ریزون دیده 266 بازدید | 21 پست خواب دیده ی مار حلقه زده دور من میخواد منو بخوره مامانم میگه همه میگفتن حالا ک گرفتتش بزار بخوره مامانم گریه میگرده میگفته نهبعد منم امروز میخواستم با کسی برم بیرون مامانم میگه نرونظرتون چیه😬😂 روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. میدانم:)❤️🩹 1404/01/14 | 12:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قرمز_یواش عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 18887 مارهای زیادی دوروتونن چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
رامتین_فندقی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 903 عزیزم مار نشونه دشمنه ادمه که میخواد ضربه بزنهصدقه بده و چند وقتی مراقب باش من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
ماه_چشمون مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 303 عزیزم مار نشونه دشمنه ادمه که میخواد ضربه بزنهصدقه بده و چند وقتی مراقب باش ترسیدممم💔 روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. میدانم:)❤️🩹
ماه_چشمون مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 303 نرو🙄😂 خیلی گفتم نمیام این دفعه هم بگم فحشم میده😭😂 روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. میدانم:)❤️🩹
رامتین_فندقی عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 903 ترسیدممم💔 نترس فقط مراقب باش من خانومم باور کنین فقط اسم خوراکی که عاشقشم رو گذاشتم روی کاربریم😂
ماه_چشمون مدیر استارتر عضویت: 1402/12/04 تعداد پست: 303 اتفاقا ینظر منم نرو ممکنه بلایی سرت بیاد کلا سرد شدم نسبت ب رفتن ولی نمیدونم چجوری بگممم هزار بار گفتم نمیام😂 روز های دیگری خواهد رسید..چیز های بهتری خواهد آمد..صداهای دیگری شنیده خواهد شد..تو هم خواهی خندید! خواهی خندید.. تو هم ، خواهی خندید.. میدانم:)❤️🩹
elahejafari عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 16913 کلا سرد شدم نسبت ب رفتن ولی نمیدونم چجوری بگممم هزار بار گفتم نمیام😂 نرو گلم
آلوچه_ترش۹۷۹۰ عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 5320 من خوندم ک مار نشونه دشمنه ... ممکنه کسی قصد داشته باشه بهتون ضربه بزنه حالا ب هر نحوی مراقب باشید...
sivgol عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 3890 مار دشمن هستحواستو جمع کن و مراقب باشصلوات بفرست و حتما صدقه بده