2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 20 پست
خب چیکار کنه دعوا راه میندازه

اگه بگه دوست بودید دعوا راه میندازه ؟  خودت رو حرف خودت بمون وگرنه پدر بزرگوار ومادر عزیز آدمو بدبخت می‌کنند تجربه شو دارم 

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

اگه بگه دوست بودید دعوا راه میندازه ؟ خودت رو حرف خودت بمون وگرنه پدر بزرگوار ومادر عزیز آدمو بدبخت ...

اره مریض شدم از استرس 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لیسانس اون دیپلم

بهتره هم سطح باشین

بابا هم زورش میاد میفهمم

اگه درآمدش خوبه میتونی با این قانع کنی پدر رو

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بهتره هم سطح باشینبابا هم زورش میاد میفهمماگه درآمدش خوبه میتونی با این قانع کنی پدر رو

قبول نکنه چیکار کنم 

همه چیز خوب میشه... لاک‌پشت‌ها هم پرواز می‌کنند... 
قبول نکنه چیکار کنم

ببین نظرشون چیه چرا میگن ن

اگه منطقی بود بهتره قبول کنی

اگه نبود خودشون راضی میشن با صحبت مامانت

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️