یه پرتقال رو قسمت سرش رو ببر جوری که یکمیی از پره هاش هم بریده شه خیلی کم.
بعد داخل جای بریده شده یک کمی (شاید یک قاشق چایخوری یا کمی کم تر) نمک بریز.
پرتقال رو داخل یک قابلمه خیلییی خیلییی کوچیک بزار .
بعد یک قابلمه کمی بزرگ تر رو داخلش آب بریز و قابلمه پرتقال رو داخلش بزار و روی حرارت بزار درش رو ببند تا نرم و گرم بشه.
بعد درش بیار و محتویات داخل پرتقال رو بده بخوره.
این خیلی خوبه.
خوردن عسل و شیر عسل و همینطور خوردن پیاز با غذا هم خیلی کمک میکنه.