2777
2789

من برای بچه خودم اسپری دهانی به نام دیمون کلد استفاده میکنم عالیه

گیاهیه

همیشه داشته باش توی خونه. یه پاف میزنی توی دهنش تا چندساعت راحته بچه.

دیگه شربت آویشن تیمکس

دیگه قرص فکسوفنادین ۳۰ هر ۱۲ ساعت

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود

‏اگر سرماخورده اید و مدام سرفه میکنید آب نخود پخته داروی درد شماست همین الان اب نخود بخورید تا خوب شوید

آب نخود پخته برای التیام سرفه و عفونت ریوی مفید بوده، درمان‌کننده سینه درد و گرفتگی صداست، سیستم ایمنی را تقویت کرده و از ابتلا به بیماریهای ویروسی پیشگیری میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پرتقال رو  قسمت سرش رو ببر جوری که یکمیی از پره هاش هم بریده شه خیلی کم.

بعد داخل جای بریده شده یک کمی (شاید یک قاشق چایخوری یا کمی کم تر) نمک بریز.

پرتقال رو داخل یک قابلمه خیلییی خیلییی کوچیک بزار .

بعد یک قابلمه کمی بزرگ تر رو داخلش آب بریز و قابلمه پرتقال رو داخلش بزار و روی حرارت بزار درش رو ببند تا نرم و گرم بشه.

بعد درش بیار و محتویات داخل پرتقال رو بده بخوره.

این خیلی خوبه.

خوردن عسل و شیر عسل و همینطور خوردن پیاز با غذا هم خیلی کمک میکنه.

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان‌ به شاهی من شادمان مردمان‌ به بابل درآمد سپاهی زمن‌ رها کردم این سرزمین راز مرگ‌ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم‌ به کارستمدیده پرداختم‌کسی رانباشد به کس‌ برتری برابر بود مسگر و لشکری‌ پرستش‌ به‌ فرمانم‌ آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین‌ خراجم دهدشاه وچادرنشین‌ زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است‌ به گیتی شکوفایی و دانش است‌ چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن‌ نه با مومیایی کنیدم کفن‌ که هر بند این پیکرم بعد از این‌شود جزئی از خاک ایران زمین‌که هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین.                                                                                            زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

نخود باید خیس کنم؟؟؟

بجای تزریق امپول پنی سلین گیاهی بخورید تا سرماخوردگیتان فورا درمان شود👇

▫️دمنوش سیب دارچین یک آنتی بیوتیک طبیعی و بسیار آرامش بخش و سرما خوردگی شمارا فورا درمان میکند سیب را به چهار قسمت تقسیم نموده و دانه های آن را خارج میکنیم؛ به همراه پوست سیب و یک تکه چوب دارچین در داخل قوری انداخته و به آن آب می افزاییم.

+ حدود سی دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا سیب کاملا پخته شود.