2777
2789
عنوان

این علامت سقطه ؟

265 بازدید | 13 پست

سلام خانما امشب خیلی ترسیدم و گریه کردم بعد از اون پهلو درد شدید گرفتم و کمی نفس تنگی و سردرد .... ممکنه سقط کنم ؟ لازم هست شیاف بذارم ؟

ماه دوم بارداریم

فعلا لک ندیدم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

ك نكنم ربطي داشته باشه درد زير شكم همراه با خون ريزي داري سقطه 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا بزرگه انقد خودتو ناراحت نکن.انشالله پسرت هم ب سلامتی عمل میکنه.نگفتی عمل چی داره؟

الان مسئولیت دوتا بچه رو دوشته باید مراقب این یکی هم باشی.اگه لکه نداری نگران نشو

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

آخه پسرم دوسالشه ی دفعه سرش خورد به گوشه سرامیک و شکافته شد استخونش که دیدم و خون پاشید از حال رفتم بعد اون اینجوری شدم درد پریودیم دارم

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
عزیزم خدا بزرگه انقد خودتو ناراحت نکن.انشالله پسرت هم ب سلامتی عمل میکنه.نگفتی عمل چی داره؟ الان مس ...

عمل بیضه ..... الهی مامانش بمیره امشبم کلی ازش خون رفته و ده تا بخیه خورد

عمل بیضه ..... الهی مامانش بمیره امشبم کلی ازش خون رفته و ده تا بخیه خورد

عزیزم بیضه نزول نکرده داشت؟نگران نباش پسرخاله منم دقیقا همسن پسر شما بود انجام داد.خیلی زود خوب میشه.فقط بهش آناناس و آب آناناس بده.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
آخه پسرم دوسالشه ی دفعه سرش خورد به گوشه سرامیک و شکافته شد استخونش که دیدم و خون پاشید از حال رفتم ...

آخ عزیزم.بمیرم چی کشیدی😔

عزیزم بیضه نزول نکرده داشت؟نگران نباش پسرخاله منم دقیقا همسن پسر شما بود انجام داد.خیلی زود خوب میشه ...

باشه عزیزم مرسی گفتی .... فردا میبریمش اما معلوم نیست عمل بشه یانه به خاطر خونریزی امشبش دکتر گفت ریسک عفونت بالا میره و به بچه فشار میاد