2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم از کجا میدونی؟الان باردارم سه ماهمه

سلام ماشاالله چقدر زود گذشت منم آخه انتقال داشتم باهم حرف زده بودیم قبلنا من این اکانتم جدیده نمیشناسی برات خوشحال شدم منم انتقال دادم عزیزم مثبت شدم دوقلوعه نی نی هات یا ی دونه اس من هنوز سونو نرفتم

هست و نیستم الله

سلام ماشاالله چقدر زود گذشت منم آخه انتقال داشتم باهم حرف زده بودیم قبلنا من این اکانتم جدیده نمیشنا ...

وای خداروشکر عزیز دلم چقد خوب که دو قلو شدن انشالله برای هر دومون سالم و سلامت بدنیا بیان 😍چقد این خبر حالم خوب کرد😇😍 آره برای من یدونس. ولی بارداری ای وی اف چقد همه چیزش با استرس وای تا قلبش تشکیل شد و الانم نگران ان تی هستم

عزیزم ...خیلی از مردای اروپایی و امریکایی و ببینی ادمای ساده ای هستن رو اصول ساده خودشون پیش میرن ..تو ایران هست که همه دنبال اینن زرنگ باشن و این باعث شده همه از هم اسیب بخورن.. ساده بودن البته مطمینا منظورم این نیست از حقت بگذری ..ولی مهربون بودن و سازش کردن.. کنار اومدن و خیلی چیزا تو ایران ساده بودن تعبیر میشه 

یا یه بلاگر هست شوهرش خارجیه اون روز نشون میداد کفشای خودش و داده زنش بپوشه خودش بدون کفش رفت بند کفشای زنش و هم بست تو ایران مردی اینجوری کنه بهس میگن خاک بر سرش چه سادست چه زن ذلیله

عزیزم ...خیلی از مردای اروپایی و امریکایی و ببینی ادمای ساده ای هستن رو اصول ساده خودشون پیش میرن .. ...

وقتی خانوادش گرگن گولش میزنن یا ازش سو استفاده میکنن باید درس بگیره