2777
2789

من همش پیش خودم میگم اشتباهه حسم و نمیدونم چی درستع یا نه شما نظر بدید

یکی از فامیلای شوهرم که یه پسر مجرد بود و از بچگی با شوهر من بزرگ شده بود رو ندیده بودم تا حالا اولین بار بود که میدیدمش بعد قرار بود منو همسرمو تا یجایی برسونه و هواهم تاریک بود منو اصلا درست ندید!

بعد حس کردم رفتارش با من یجوریه به شوهرم یچی گفتم حرفمو قبول نمیکرد بعد همون پسره به شوهرم گف هر چی ابجی گف بگو چشم منم میگم چشممم هر چی بگه بعد یه نگاهی به ایینه کرد

من جا خوردم حس خیلی بدی گرفتم الکی یچی رو بهونه کردم پیاده شدم گفتم باید برگردم خونه مامانم وسیلهامو جا گذاشتم

فردا هم خانوادش که فامیلای شوهرمن دعوتمون کردن اونم اونجاس منم مدام دارم پیش خودم فکر میکنم حسم غلط بوده یا نه نمیدونم متوجه منظورم شدید؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=377459321]من تو نگاه اول میتونم مردا رو بفهمم چجورین شما هم حست درست میگه نزار بهت نزدیک شه ...

نمیدونم دقیق ،ولی قشنگ میتونم بفهمم 

خیلی هم برام پیش اومده و بهم ثابت شده 

مردا از نوع نگاه و رفتارشون میشه فهمید

بعضیاشونم نشون نمیدن نگاه هیزی چیزی ندارن یهو جا میخوری اصلا طرف بهت مثلا ابراز علاقه میکنه

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱