2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد

هیچی شوهرم اینجا نیست شروع کردن شوهرمو مسخره کردن . هیچکی طرفم درنیومد منم خودم جواب دادم . بهشون برخورد رفتن بعدش زنگ زدن کلی فوشم دادن . حالا میترسم برت سراغ شوهرم دیوونن  .

اره بخدا من که دیگه دور همشونو خط کشیدم . خیر ندیده ها هرچی از دهنشون دراومد و لیاقت خودشون بود بار ...

ای بابا ولشون کن اصلا دیگه قطع رابطه کن،نمییدونم چرا مردم اعصاب ندارن میان تو فامیل

هیچی شوهرم اینجا نیست شروع کردن شوهرمو مسخره کردن . هیچکی طرفم درنیومد منم خودم جواب دادم . بهشون بر ...

چه بی شعور خودشونو مسخره کنن برن سراغش بگو طرف تو بودم ،ولی میفهمم چی میگه دورازجونت تف سر بالاس

ای بابا ولشون کن اصلا دیگه قطع رابطه کن،نمییدونم چرا مردم اعصاب ندارن میان تو فامیل

اره دیگه پرونده همه شونو بستم . میخوام نباشن اینجور فامیل . میشه برا سلامتی شوهرم دعا کنی راه دوره  میترسم