2777
2789
عنوان

تربیت بچه سه ساله

179 بازدید | 30 پست

بچه ها دخترم عادت به گوشی کرده هی می رقصه شوهرم میگه این تربیت نیست وفلان میگه بایدقرآن بزاری گوش بده الان نمی‌دونم چجوری ترکش بدم ندم دستش گوشیو جیغ میزنه

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی برای بچه مضره

مضر تر از اون مجبور کردنش به قران خوندن و منع کردنش از رقصیدن

نکنید بچتون از قران متنفر میشه

گوشی رو دستش میگیره باهاش بازی کنید بزاره زمین

کم کم ترک میکنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

نمی تونی یهو موبایلو ازش بگیری

البته دخترخوبه یکم برقصه ولی اینکه دائم گوشی بدست باشه مسخره اس

باهاش بازی کن مشغول بازی بشه

شن بازی گل بازی خمیر بازی

رنگ انگشتی تو حموم 

فعلا عادت بده گوشی رو بذار کنار

بعد کم کم ببر مهد قران

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

این حرفا یعنی چی

من خودم اهل خدا پیغمبر هستم ولی نه اینجوری دیگه.دخترم یکسال نیمه س آهنگ میزارم می‌رقصه دست میزنع

کلا بچهای من با آهنگ بزرگ شدن این مدل حرفا دیگه جوابگو روی بچهای الان نیس عزیزم

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

نمی تونی یهو موبایلو ازش بگیریالبته دخترخوبه یکم برقصه ولی اینکه دائم گوشی بدست باشه مسخره اسباهاش ب ...

ولی واقعا بازی کن تا خودت هم کیف کنی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

من پسرم بزذگتره، مدرسه ای، از وقتی تعطیلات شده خیلی گوشی درخواست میکنه

با مشاورش صحبت کردم راهمارش اینا بود

خودم و همسرم جلو بچه گوشی مدام نگیریم

برای بچه اوقات فراغت بیرون از خونه هم درنظر بگیریم(حتما یه کلاس ورزشی بره) 

توی خونه با بچه بازی فکری، یا سایر بازیها، تماشای تلویزیون یا فیلم مورد علاقه بچه رو با مادر یا خانوادکی ببینیم

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
مگه چیه من دخترم ۵ سالش از ۳ شروع کرده کامل روخوانی میکنه و حفظه ۱ جز اهنگ چ فایده ای برا بچه دار ...

ایشالا خدا آرامش بده بهتون عزیزم

نمی‌ذاری بچگی کنه

آهنگ عقل رو زائل می‌کنه؟؟شما احتمالا اطلاعاتت به قدری پایینه که فقط ساسی رو می‌شناسی

I can crave u but u don't need to know...

این حرفا یعنی چیمن خودم اهل خدا پیغمبر هستم ولی نه اینجوری دیگه.دخترم یکسال نیمه س آهنگ میزارم می‌رق ...

الان و غیر الان نداره

اگه یکی واقعا دین براش مهمه باید تصمیم دیگه ای بگیره

الان کلی خواننده و آهنگساز داریم

نصفشونم معتاد و بنگی

چه سودی داره اخه؟

اینو میدونم که نباید به زور و یه دفعه بگین بشین قرآن گوش بده اما اینکه چجوری از گوشی بگیرینش یا چجوری سوقش بدین به سمت قرآن رو بلند نیستم

پیشنهاد می کنم از یه مشاور کودک خوب و کاربلد و مؤمن تو این مسئله کمک بگیرین