2777
2789
از یه چیزی بدشون اومدهیه بحثی شده؟یا مثلا ی بی احترامی غیر مستقیم بخاطر زمان و .‌‌‌...که بیشتر مادرش ...

کلا حساس اند فک کنم نمیدونم اصلا اخلاق هامون بهم میخوره یا نه من توانه اخلاق های خاص رو ندارم فقط ازدواج بی حاشیه واروم میخوام حتی نمیدونم بااین شرایط جامعه چه میشه کرد بهم ریخته شده یکم درونم انگار

ولی مادرشون درجریان نبودن اون موقع،

حالا بنظرتون چی میشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا حساس اند فک کنم نمیدونم اصلا اخلاق هامون بهم میخوره یا نه من توانه اخلاق های خاص رو ندارم فقط از ...

من حس میکنم بهم میخوره اما اینا حسه پس خیلی جدی نگیر هرچی خدا صلاح بدونه میشه🌱

دقیقا حس کردم خیلی عصبی و حساسن الان 

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

من حس میکنم بهم میخوره اما اینا حسه پس خیلی جدی نگیر هرچی خدا صلاح بدونه میشه🌱دقیقا حس کردم خیلی عص ...

اره شاید خودمم اشفته ام نمیدونم.بنظرتون فعلا مجردی برام بهتره نه؟حس درونم انگار اینو میگه نمیدونم

میدونم میگم جوابتو دادم الانریپلایتو پاک کردی ریپلی نشد بالای اون پستمو ببین

ببخشید عزیزم فکر کنم عصبی شدی مرسی گلم فدات شم 🥺🥺🫂🫂🙏🙏♥️ 

خالم کی باردار میشه بچه دومشو و جنسیتش بچه الانش چیه

از چیزی ک هستی بهتر میبینه بهت برنخوره خدایی نکردهمنظورم اینه هرجوری هستی بهتر میبینهشمام همینطوری.. ...

عزیزم مرسی با چه واقعیت هایی ترو خدا بگو خیلی مهمه برام برای آیندمه من نمیدونم بگو بهم 

عزیزم شرایطی جور شده به نظرت ازدواج باهاش خوبه برام یانه؟خوشبخت میشم باهاش؟عشقه حسش یا هوس زود گذر؟