2777
2789

دلم میخواد فقط رو دلم خودم حساب کنم از لحاظ عاطفی و احساسی فقط به خودم تکیه کنم یعنی میشه

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

تا حدی نشدنیه ولی خب ایمانتون رو ببرید بالا ژورنال نویسی کنید که با خودتون بهتر آشنا بشید و یه فضای امن داشته باشید سعی کنید فعالیت بدنی داشته باشید که انرژی بدنتون تا حدی تخلیه بشه زمان تون رو برنامه‌ریزی کنید که زمان خالی نداشته باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاری نیاز نیس بکنی زمان اطرافیانت رو بهت نشون میده و دیگه رو هیچ کسی حساب باز نمیکنی مثل من دقیقا

درست میگی

منم دقیقا در طول زمان روزگار خودش بهم یاد داد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
درست میگیمنم دقیقا در طول زمان روزگار خودش بهم یاد داد

👌🏻

من بی نهایت آدم وابسته ای بودم و هستم 

اما زمان بهم کاملا اطرافیانمو نشون داد

الان رو هیچکی حساب باز نمیکنم و میدونم تو این دنیا فقط خودمم که دلسوز خودمم

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم

من خودم خیلی آدم احساساتی هستم همیشه دلم میخواد ی کاری بکنم تا اطرافیانم خوش حال بشن اما انگار هیچ کس به فکر خوشحالی من نیست

خدای خوبم کمکم اونطوری که لایق تو هست بندگی کنم

من خودم خیلی آدم احساساتی هستم همیشه دلم میخواد ی کاری بکنم تا اطرافیانم خوش حال بشن اما انگار هیچ ک ...

من اینجوریم 

بارها ازش ضربه خوردم 

دفعه آخرش همین ۷،۸ روز پیش بود 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم