2777
2789
عنوان

وای چقدر پرو هستید

368 بازدید | 30 پست

پاشید برید خونتون دیگه خسته شدم آخه 13 روز مهمون یکی باشید

کوفتمون شد تعطیلات همش دارم میشورم ومیپزم

خونه تکونی کردم دوباره خونه کثافت گرفته 

وای خدا دلم میخواد یه روز راحت باشم 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم هست دلم نمیخواد ناراحتش کنم اما واقعا نمی‌فهمه خودش

یه خدا من میرم خونش نهایت دو روز بمونم 

شمارشونو بده زنگشون بزنم یچی بگم  برگردن واقعا ۱۳روز 

فقط خونه باباته ک میتونی بمونی😐

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

خواهرم هست دلم نمیخواد ناراحتش کنم اما واقعا نمی‌فهمه خودشیه خدا من میرم خونش نهایت دو روز بمونم

عزیزم.... رو نده بهش !!! خودت یه چراغ سبزی نشون میدی که طرف ۱۰ روز ب خودش اجازه می‌دهد بیاد بمونه خونتون ! حریم خصوصی دارید مثلا

اسی مجردی 

اگه اومده خونه باباش گناع داره چرا باید این حرفو بزنه اونجا نیاد کجا بره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

وای .درکت میکنم 🥹🥹🥹 خودمونم م کشیدیم... یعنی ۱۳ روز کلا خونتون هستن ؟

آره 😭