2777
2789

سلام خانما وقتتون بخیر 

من مجردم و تا کنون الحمدالله با آقایی ارتباط نداشتم 

ولی به شدت از خدا در این موضوع میترسم ، میترسم بی آبرو و بی عفت بشم. چند وقت پیش هم گوشیم رو دزدیدن و رمم که توش عکسام بود برداشتن ولی خب خبری نشده تا حالا 

میترسم بی عفت بشم عکس ناجوری نداشتم ولی همیشه از بی آبرو شدن میرسیدم از اینکه بهم ننگ بزنن و برچسب بد بهم بچسبونن چکار کنم آبروم و خدا حفظ کنه؟ 

مادرم خواب بدی برام دیده که دارن بهش میگن من دارم با نامحرم وارد رابطه میشم آیا من باید کاری کنم؟

کاربری متعلق به دو نفر می باشید ، از تناقض موضوعات متعجب نشوید♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چرا انقدر سر چیزی که اتفاق نیوفتاده استرس داری اینطوری بیشتر اتفاقات بد رو به سمت خودت جذب میک ...

آره متاسفانه من خیلی منفی باف هستم 

چکار کنم رفع بشه؟

آخه وقتی کاری نکردی چرا میترسی از هر چی بترسی سرت میاد بیخیال

بله درسته متاسفانه ذهن منفی بافی دارم 

راه حلی دارین براش؟

آره متاسفانه من خیلی منفی باف هستم چکار کنم رفع بشه؟

پیشنهاد میدم به روانشناس مراجعه کنید چون من اطلاعات کامل و تجربه ای ندارم ولی همیشه شکرگذار باشید به نکات مثبت فکر کنید طبق تاپیک های قبلیتونن همین که کاری راه انداختی در حال سعی و تلاشین همین که الان نفس میکشید و بیماری خاصی ندارید خیلی خیلی عالیه سر هر چیزی سعی کن شکر گذار باشی و به اتفاقات بد به هیچ عنوان فکر نکنی

پیشنهاد میدم به روانشناس مراجعه کنید چون من اطلاعات کامل و تجربه ای ندارم ولی همیشه شکرگذار باشید به ...

بله همینطوره ان شالله 

ممنونم از راهنماییتون