2777
2789

گفتم به هردومون خیانت کرده ادمی که بعد دوسال به من خیانت کرد با تو میمیونه؟ دختره بهم گفت بشین ببین چطوری به پام میمونه گفت همه خانوادش از من خبر دارم هفته بعد عقدمونه گفت مامان باباش اومدن عیدی دادن بهم دیدین چطوری عشقم دوماد یکی دیگه شد؟ دیدین چطوری لباس عروس کنارش پوشیدن برام حسرت شد تو دلم خدا تقاصشو پس میگیره؟ میزاره خوشبخت بشن یعنی؟ تروخدا نیایین نگین حقت بود و اعتماد نمیکردی از هیچی خبر ندارین خودم بارورم نشده هنوز حتی عکس عقدشونم ببینم باورم نمیشه یعنی خدا میزاره باهم خوشبخت بشن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا خدا روتو دیده...برو شاکر باش..یه شوهر خوب حق تویه نه یه خیانتکار

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

خب چرا ولت کرد؟چند وقت باهم بودین؟خانواده هاتون درجریان رابطه تون بودن؟دوست بودید؟رابطه تون در چه حد ...

دوسال خاهر بزرگم میدونست رابطمون از اول با عنوان جدی شدن اومد جلو و بعدش خیانت کرد رفت با یکی دیگه..

نمیدونم چی بگم بهت ،هیچی تورو آروم نمیکنه الان ،خدا بهت قدرت تحمل بده ،آجی فراموشش کن 

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙