2777
2789
عنوان

زمینمونو بدون اجازه فروخته

143 بازدید | 19 پست

ی زمین ارثیه بوده تو روستا

مال 3تا عموها و بابام

تقسیم کردیم

اون سه نفر زمینو ب یکی فروختن، بابام گف من سهممو نمیفروشم

الان اون طرف رفته زمین مارو هم سر بقیه زمینه فروخته

بدون اجازه، پولشم گرفته 

جواب تلفنشو نمیده

بخایم شکایت کنیم مراحلش چجوریه

کجا بریم

چون بابام اقدام نمیکنه

خودم میخام برم، گفتم تا شنبه اگه جواب داد ک خب، اگه ن شنبه شکایت میکنیم ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بابات وکالت کاری بگیر خودت بیوفت دنبال همه کاراش . نمیتونن بدون اجازه شما بفروشن . صد درصد محکوم میشن . ولی چون برادرن پیش خودشون گفتن برادرمون که ما رو زندان نمیندازه . رحم نکن بهشون . 

باید پدرت وکالت به شما محضری بده شما بری ازش شکایت کنی

با وکالت. نمی تونه دادگستری شکایت کنه. تنها وکیل که پروانه دادگستری داره می تونه. با وکالت کاری و.. به جز دادگستری در ادارات و بانک ها می تونه. اما دادگستری نه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

از بابات وکالت کاری بگیر خودت بیوفت دنبال همه کاراش . نمیتونن بدون اجازه شما بفروشن . صد درصد محکوم ...

عموهام اینکارو نکردن

عموهام سهم مارو جدا کردن، از خودشونو فروختن

اون طرفی ک بهشون فروختن رفته مال مارو هم قاطی بقیه باز ب یکی دیگه فروخته

وقتی یکی از ورثه راضی نباشه زمین میره مزایده در هر صورت اون لج بیفته زمینو میذارن فروش چ شما بخوای چ ...

ما سهممونو جدا کردیم 

اون سه نفر دیگه فروختن

طرفی ک بقیه عموها بهش فروختن، رفته بدون اجازه مال مارو هم قاطی بقیه کرده فروخته

عموهام اینکارو نکردنعموهام سهم مارو جدا کردن، از خودشونو فروختناون طرفی ک بهشون فروختن رفته مال مارو ...

صد دست هم بچرخه سهم شما سر جاشه . برای گرفتن سند اقدام کنید . چون مدرک دارید اون زمین الان مال شماست .