2777
2789

چون جهانی داره می‌ره بالا از اونطرفم جهانی هر چقد بالا میره ایران یه میلیون بیشتر از جهانیه معمولا بنظر من که هیچ تغییری ایجاد نمیشه نهایت یه میلیون بیاد پایین به قیمت واقعی خودش برسه که اونم بعیده

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی سخت شده و نفس گیر

یه حلقه نمیتونن بخرن حتی چارده سکه هم دختر راضی بشه یک میلیارده اجاره خونه ها سر ب فلک وسایل ی یخجالم نمیشه خرید اخه اینا بایذ برن بمیرن تا چهل سالگی بی زن و بچه بمونن 🥲

فردا طلا بخرم خوبه یا پایین تر میاد هفته بعد؟

عزیزم به نظر میاد فعلا بالا بره چون بحث داغه

ولی چند ماه دیگه بستگی داره توافق کنن یا نه

ممکنه توافق کنن خیلی بیاد پایین ممکنه جنگ بشه خیلی بره بالا

در کل غیر قابل پیش بینیه

ببخشید اسیعزیزم قرص لاکتوگام خریدی؟ نتیجه اش چطور بود؟

وای شمایی آرهههه خریدم البته فقط طعم نعناع داشت ولی بازم خوب بود یعنی وقتی یدونه میخورم تا چندین ساعت مشکل بو و طعم تلخی دهنم رفع میشه

واقعا ممنون 🤍🫀

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وای شمایی آرهههه خریدم البته فقط طعم نعناع داشت ولی بازم خوب بود یعنی وقتی یدونه میخورم تا چندین ساع ...

یکی دیگه پیشنهاد داده بود

وای چه عالی

ممنون از تو 💙

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

والا من دلم برا داداشم و جوونا میرسه شوهرای ما که راحت مفت صاحب زن بچ شدن

والا ما هم اول جوونی هستیم و تو این کثافت بازار داریم دستوپا میزنیم آتیش میگیریم و خاکستر میشیم با هزار حسرت و افسوس... باز مجردها لااقل مسئولیت سنگین زندگی رو عهده دار نیستن. داداش خودمم مجرده

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

یکی دیگه پیشنهاد داده بودوای چه عالیممنون از تو 💙

واقعا؟ 😐 حافظه ماهی😂💔 قربونت