2777
2789
عنوان

جزیره نقره ای هرمز

79 بازدید | 3 پست

بلا نسبت بعضیا واقعا یه سری افراد هستن که تعدادشون زیاد داره میشه فاقد شعور فرهنگ چندین ساله دارن میگن به طبیعت ضربه نرسونید یا تو جنگل هرچی زباله ست میندازن یا موزه های باستانی تاریخی مسخره میدونن خاطره مینویسند حالا هم ساحل نقره ای نابود کردن یکی از سواحل زیبای ایران آخه برای چی این شن ها رو بر می‌دارید به چه کارتون میاد؟ اگه واقعا از نظر فرهنگی خیلی سطح پایین هستید بنشینید تو خونه هاتون جلوی تی وی ایران همینجوری هم داره نابود میشه شما دیگه خرابترش نکنید بذارید یک آثار قشنگ باشه

آره منم دیدم چی بسرش آوردن باعث تآسفه

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ناراحت کننده و تاسف اوره

یه عالمه از این خاک رو برداشتن بردن و گند زدن به طبیعت اسمشم گذاشتن به عنوان یادگاری یکی نیست بگه خب یادگاری میخای عکس بگیر عکس هارو نگه دار خاطرات رو نگه دار چرا جزئی از وجود طبیعت رو ازش میگیرن و گند میزنن به طبیت

عکس هارو که دیدم واقعا قلبم فشرده شد از این همه اسیبی که به طبیعت رسوندن 

الانم با خاک سرخش میکاپ میکنن اینهمه لوازم ارایش با طیف رنگی مختلف هست اخرشم به خاک رحم نمیکنن و چه بدتر که این کار رو با انتشار ویدیو تو فضای مجازی رواج هم میدن و به این کارشون افتخار میکنن:/

من به شخصه واقعا با دیدن عکسای قبل و الان هرمز قلبم فشرده شد و دلم سوخت برای ایرانمون:)

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊