queen_hodam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 12159 عنوان یادم رفت یه روز از چله رو بخونم چیکار کنم 217 بازدید | 40 پست واسه یکی گرفتم این بار دومه آخراش آخراش ک امروز رو الان یادم اومدیجا نوشته ۱۲ به بعد قبول نیست چیکار کنم 😭هم دلم گرفتس هم این یادم افتاد نخوندم دلم میخواد ساعت ها بشینم گریه کنم 1404/01/14 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7655 بنطرم بخون الخصوص ک آخراش بوده بعدش اگه ب دلت نبود از اول شروع کن وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
queen_hodam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 12159 بنطرم بخون الخصوص ک آخراش بوده بعدش اگه ب دلت نبود از اول شروع کن اخه میگن ۱۲ به بعد قبول نیست
fatiw_mn عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 3415 چله شکسته شه باید از اول بخونی میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
queen_hodam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 12159 چله شکسته شه باید از اول بخونی اره باید از اول بخونم دوباره
mrs_abel_tree عضویت: 1391/03/03 تعداد پست: 4244 به نظرم بخون و چله رو تکمیل کنبعد اگر خواستی ی چله جدید بگیر خدا ارحم الراحمین یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
مهر_آفرین_من عضویت: 1402/10/21 تعداد پست: 892 چله چی گرفتی؟ لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید
نغمههه عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7655 اخه میگن ۱۲ به بعد قبول نیست ببین کلا فلسفه ۴۰ روز. اینکه تفس پاکیزه بشه و گناه نکنی و بخدا نزدیکتر بشی من خودم روز ۳۸ رو خواب موندن من نیتم این بود ک قبل از اذان صبح بخونم با آنان بیدار شدم شروع کردم ب خوندن وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
queen_hodam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 12159 به نظرم بخون و چله رو تکمیل کنبعد اگر خواستی ی چله جدید بگیر خدا ارحم الراحمین دیگ شکسته شد چرا تکمیل کنم این بار دومه که واسه یه دوستم میگیرم و یادم میره بار اول وسطاش یادم رفت ولی الان یه هفته مونده بود یا هم کمتر
queen_hodam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 12159 ببین کلا فلسفه ۴۰ روز. اینکه تفس پاکیزه بشه و گناه نکنی و بخدا نزدیکتر بشی من خودم روز ۳۸ رو خواب مو ... من وسواس دارم خیلیم حساسم الان شنیدم ۱۲ به بعد قبول نیس خیلیا میگن دیگ باید از اول بخونم
mrs_abel_tree عضویت: 1391/03/03 تعداد پست: 4244 دیگ شکسته شد چرا تکمیل کنم این بار دومه که واسه یه دوستم میگیرم و یادم میره بار اول وسطاش یادم رفت و ... خدا رو چه دیدی شاید همین چله اجابت بشهاگر امروز رو نخوندی هنوز اتصال چله هست پس بخونمن بودم تکمیل میکردماگر یک روز بیشتر گذشته ، ادامه نده یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
queen_hodam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 12159 خدا رو چه دیدی شاید همین چله اجابت بشهاگر امروز رو نخوندی هنوز اتصال چله هست پس بخونمن بودم تکمیل می ... ۱۳ فروردین رو نخوندم 😭🤦🏻♀️باید دوباره از اول بخونم 😭
queen_hodam مدیر استارتر عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 12159 خدا رو چه دیدی شاید همین چله اجابت بشهاگر امروز رو نخوندی هنوز اتصال چله هست پس بخونمن بودم تکمیل می ... واسه یکی دیگ گرفتم حساسم اگه واسه خودم بود اینطوری وسواس نمیشدم