2777
2789

واسه یکی گرفتم این بار دومه آخراش آخراش ک امروز رو الان یادم اومد

یجا نوشته ۱۲ به بعد قبول نیست چیکار کنم 😭هم دلم گرفتس هم این یادم افتاد نخوندم دلم میخواد ساعت ها بشینم گریه کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم بخون و چله رو تکمیل کن

بعد اگر خواستی ی چله جدید بگیر 

خدا ارحم الراحمین 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
اخه میگن ۱۲ به بعد قبول نیست

ببین کلا فلسفه ۴۰ روز. اینکه تفس پاکیزه بشه و گناه نکنی و بخدا نزدیکتر بشی 

من خودم روز ۳۸ رو خواب موندن من نیتم این بود ک قبل از اذان صبح بخونم 

با آنان بیدار شدم شروع کردم ب خوندن 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
به نظرم بخون و چله رو تکمیل کنبعد اگر خواستی ی چله جدید بگیر خدا ارحم الراحمین

دیگ شکسته شد چرا تکمیل کنم 

این بار دومه که واسه یه دوستم میگیرم و یادم میره بار اول وسطاش یادم رفت ولی الان یه هفته مونده بود یا هم کمتر 

ببین کلا فلسفه ۴۰ روز. اینکه تفس پاکیزه بشه و گناه نکنی و بخدا نزدیکتر بشی من خودم روز ۳۸ رو خواب مو ...

من وسواس دارم خیلیم حساسم الان شنیدم ۱۲ به بعد قبول نیس خیلیا میگن دیگ باید از اول بخونم 

دیگ شکسته شد چرا تکمیل کنم این بار دومه که واسه یه دوستم میگیرم و یادم میره بار اول وسطاش یادم رفت و ...

خدا رو چه دیدی شاید همین چله اجابت بشه

اگر امروز رو نخوندی هنوز اتصال چله هست پس بخون

من بودم تکمیل میکردم

اگر یک روز بیشتر گذشته ، ادامه نده

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
خدا رو چه دیدی شاید همین چله اجابت بشهاگر امروز رو نخوندی هنوز اتصال چله هست پس بخونمن بودم تکمیل می ...

۱۳ فروردین رو نخوندم 😭🤦🏻‍♀️

باید دوباره از اول بخونم 😭

خدا رو چه دیدی شاید همین چله اجابت بشهاگر امروز رو نخوندی هنوز اتصال چله هست پس بخونمن بودم تکمیل می ...

واسه یکی دیگ گرفتم حساسم اگه واسه خودم بود اینطوری وسواس نمی‌شدم