2777
2789
عنوان

لبام خشکی زده لطفاً بیاین کمک💔

49 بازدید | 11 پست

سلام رفقا این اولین تاپیک منه 🥲

چون خیلی مجبور بودم بخاطر لبام ،عضو شدم و حالا به درست یا غلط یه تاپیک زدم اگه درست باشه

الان ۴ هفته‌س لبام خشکی زده 🥺

هرچی بالم لب توی داروخونه ها بوده امتحان کردم💔

پماد آد، پماد کلوبتازول ،پماد استریل چشمی ،تتراسکلین و همه چیز، حتی وازلین بچه طبق نظرات مردم توی نی نی سایت🥲

اما هیچ کدوم جواب نبوده متاسفانه 🥺همش خشک و ترک داره متاسفانه و هی از ترک‌‌ها خون و اینا میاد:)

راه حلی دارید غیر از اینا که گفتم ؟

خیلی اذیتم و مدام اذیتم حتی به زور میتونم دهنمو باز و بسته کنم و حتی غذا بخورم💔🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اب زیاد بخور با پوست لب نباید زیاد ور بری چون حساسه بخور سرد به صورتت بده

مرسی عزیزم، بخور رو امتحان میکنم🥲

میدونی خودش هی پوست میندازه هی می‌ریزه 

حتی اگه کاریش نکنم💔

فقط یچی بهت میگم ممکنه خیلی بیربطبه نظر برسه ولی یبار امتحانش کن عاااالیه من این کارو برای خودم و دو تا دخترام میکنم بهترین کاره

تو نافت هرروز روغن زیتون بزن لبات عالی میشه

یه حمد برای آرامشم می‌خونی؟🙏

بچه ی من اینطور شد دکتر گفت اگه از خشکی یا آلرژی نباشه از کمبود ویتامینه۳ روز مولتی ویتامین خورد رفع ...

این چند روز چون تعطیلات نتونستم برم دکتر 

با چی لبشو چرب میکنید گلم؟

اما ممکنه از کم خونی باشه؟

آخه من کم خونی مینور دارم 

منتظرم شنبه شه برم دکتر🥺

این چند روز چون تعطیلات نتونستم برم دکتر با چی لبشو چرب میکنید گلم؟اما ممکنه از کم خونی باشه؟آخه من ...

نه مینور ربطی نداره

من با یه پماد کورتون دار خفیف

از داروخانه همیتونی مولتی ویتامین بگیری

🖤 
این چند روز چون تعطیلات نتونستم برم دکتر با چی لبشو چرب میکنید گلم؟اما ممکنه از کم خونی باشه؟آخه من ...

عزیزم بدنت کم آب شددههه

سعی کن یه بطری آب بغلت باشه هر چن دیقه آب بخوری

منم ب خاطره راکوتانی ک میخورم لبام اینجوری شده و هیچی لثر نداره از بالم لب ۱۰ تومنی بگیر تا ۲ میلیونی خریدم 

فق درمانش آبببب 

بعدم سعی کن با روغن زیتون ، روغن خوب ، یا همون بالم لب ، لباتو مرطوب نگه داری ک خون نیاد بسوزه