2777
2789
عنوان

یک ماهه از همسرم جداشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 74115 بازدید | 528 پست
خیلی قهر می‌کرد فقط خانوادش مهم بود.همه زندگیش مادرش بود با خانوادش یه جا بودیم دست،بزن عصبی بود..با ...

چنین شخصی نه ارزش سوگواری داره نه ارزش فکر نه ارزش تاپیک زدن.. دخترهمسایه ما هم صد هیج از پسرداییش سر بود هزار برابر شما بلا سرش آوردن طلاق گرفت و همون شب گوسفند کشتند و ولیمه دادن از من میشنوی هرچیزی ک باعث میشه یادش بیفتی رو حذفکن حتا شمارتو.. بگرددکاری پیدا کن برای خودت زندگی کنو لذت ببر 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی قهر می‌کرد فقط خانوادش مهم بود.همه زندگیش مادرش بود با خانوادش یه جا بودیم دست،بزن عصبی بود..با ...

واقعا چجوری تونستی ۷سال بمونی

الان باید جشن بگیری 

ی زن احساسش نادیده گرفته بشه نابود میشه

الان برو چندتا کلاس جدید اسم بنویس برو پی زندگی و علایقت

حیف تو بود زندگی تو تازه شروع شده هنوز ناراحتی واقعا؟؟

منم ۱۱ ماهه نامزدم کردم. هیچ مشکلی نداشتیم. دعوا و قهر داشتیم ولی آشتی میکردیم. تا اینکه بدنمو دید. از اون روز رفتارش تغییر کرد و گف جدا بشیم. دلیل جدا شدنشم اینه که از بدن من خوشش نمیاد گفت ناحیه بیکینیت خیلی تیرست، چروکیدگی داره و... منم گفتم خوشت نمیاد اجبار نیست که، برو از طریق قانون اقدام کن، الان یکی پس از دیگری به فامیل های خودش و خودم میگه مشکل جنسی داره، اون ناحیش چندش اوره، تا اینکه دیشب به دایی ام هم گفته، دایی امم گف اگه اونجوریه من میبرم دکتر، اگه دکتر حرف تورو تایید کرد توافقی جدا میشین اگه نه دادگاه میفهمی چی به چیه. خاله هامم میگن بهونه است، تیره باشه حتی ۱۰۰ درصد با لیزر چن جلسه میری سفید میشه. و حتی اگه لبه هاش بیرونه اونم بازم عمل لابیا پلاستی داره. من خودم چن ماهه تو فشار روحیم که یه آدم چقدر میتونه اینقدر بی حیا باشه. چون از هرکی میپرسم میگن بدن ماهم اون مدلی بود رفتیم لیزر و طبیعیه این چیزا...منم میخوام توافقی ازش جدا شم چون دیگه زندگی باهاش ارزش نداره، ولی کل فامیل میگن اون ننگی بهت زده که راید بری دادگاه تا اثبات کنه وگرنه ما کاری میکنیم از گفتش تا آخر عمر پشیمون بشه. موندم چیکار کنم😔😔😔

منم ۱۱ ماهه نامزدم کردم. هیچ مشکلی نداشتیم. دعوا و قهر داشتیم ولی آشتی میکردیم. تا اینکه بدنمو دید. ...

برین دادگاه چوب تو کو*نش کنن تا دیگه پشت سر مردم حرف درنیاره اصلا هم نترس با اعتماد به نفس باش 

می خوای حرف یه گوزو رو گوش بدی 

منم ۱۱ ماهه نامزدم کردم. هیچ مشکلی نداشتیم. دعوا و قهر داشتیم ولی آشتی میکردیم. تا اینکه بدنمو دید. ...

اگه حرفاتون راسته، نامزدتون مریضه و اونقدر دیده که شما رو با اونا مقایسه میکنه. عمل و لیزرم بکنین باز بهتون سرکوفت خواهد زد 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.