2777
2789

۳ دوره لتروزول خوردم نشد

کلومیفن بخورم حالا؟

راسته میگن کلومیفن درصد سقط و .‌. بیشتزه

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

لتروزول بهتره . سونو هم رفتی ببینی فولی غالب داری؟

از چه لحاظ گلم

فولیکولم سایزش خوبه اما دکتر گف ضعیفه!

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چه لحاظ گلمفولیکولم سایزش خوبه اما دکتر گف ضعیفه!

یعنی چی سایزش خوبه ولی دکتر گفت ضعیفه

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل 

یعنی چی سایزش خوبه ولی دکتر گفت ضعیفه

منم بخدا همین و موندم

سایزش همه عالی

اما فک‌کنم کیفیت نداره

نمیدونم دقیق

شما از روز ۳تا ۷ روزی ۲ تا لتروزول میخورید روز ۱۱ باید سونو فولیکول بدید و امپول ازاد سازی در صورتی که فولیکول ۱۸ تا ۲۴ باشه تزریق میکنید و از روز ۱۰ تا ۱۶ یک روز در میون اقدام میکنید . البته همسرتون هم باید ازمایش بده سالم باشه 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل 

شما از روز ۳تا ۷ روزی ۲ تا لتروزول میخورید روز ۱۱ باید سونو فولیکول بدید و امپول ازاد سازی در صورتی ...

همه اینارو انجام دادم گلم

۳ ماه لتزول بدون آمپول...نشد....

همسرمم سالمه آزمایش داد

سایز فولیکولمم خوبه

خب باید امپول ازادسازی بزنی شاید تنبلی داری ازاد نمیشن

آخه دکتر و سونو آزمایش میگن تنبلی ندارم 

گاهی کیست دارم خودش از بین میره

آخه دکتر و سونو آزمایش میگن تنبلی ندارم گاهی کیست دارم خودش از بین میره

۲۰ تا دکتر رفتم تشخیص تنبلی ندادن تا یه سونو گرافی بیرون مطب گفت تنبلی داری و فولیکولات ازاد نمیشن جذب میشن

عزیزم اگه میخوای کیفیت تخمکت بالا بره همراه لتروزول یا کلومیفن که میخوری باید حتما حتما حتما فرتیل اید یا فرتیل سی یا اوابوست روزی دو یا سه تا بخوری که کیفت تخمک خوب بشه و آزاد بشه

گرون ولی ارزش داره

۲۰ تا دکتر رفتم تشخیص تنبلی ندادن تا یه سونو گرافی بیرون مطب گفت تنبلی داری و فولیکولات ازاد نمیشن ج ...

علایم آزاد نشدنش چیه گلم