2777
2789
عنوان

شناختن کسی در نی نی سایت😄

228 بازدید | 21 پست

اینقدر دوس دارم معلمم رو بشناسم اینجا😂

اینجا توی این سایت دنبال دبیرم می گردم😌😄

با اینکه شمارشو دارم ولی خیلی کنجکاوم برم پیداش کنم😉😂هرمعلمی رو که میبینم میرم تاپیک هاشو میخونم ببینم ی وقت معلم من نیس😂

ولی اگه معلمم منو بشناسه دیگه کار تمامه🤣میگه این دختر درس خون میاد نی نی سایت😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجب😐😐

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

همسایمون تو سایته

هر وقت دعوا میکنن صداشون میاد ۵ دقیقه بعد تاپیک میزنه😐😂

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

همسایمون تو سایتههر وقت دعوا میکنن صداشون میاد ۵ دقیقه بعد تاپیک میزنه😐😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 تو زودتر تاپیک بزن اطلاع بده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خوشبحالت من دلم میخواد شناسایی کنم ببینم واقعا تو دلشون چی میگذره😂

حقیقتش من رو دبیرم کراشم میخوام پیداش کنم ببینم چه تاپیکای میزنه😂ببینم شوهرش اذیتش نمیکنه🤣

😂😂 چرا از این شانسا من ندارم کسیو پیدا کنم

منم از تایم دعوا هاشون فهمیدم اونه با اسم های ک از اعضای خانواده میبره😂

تازه گفته بچه تهرانه در صورتی ک ما لرستانیم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 تو زودتر تاپیک بزن اطلاع بده

واییییی چه خوب گفتی 😂😂

حتما این کارو میکنممم