2777
2789
عنوان

سوالی مخصوص متاهلا

172 بازدید | 9 پست

مجردی خوبه یا متاهلی؟

یه کاربری اینو قبلا پرسید همینجا

نظر خودم اینه که همنشین خوب میتونه دنیا رو برا آدم بهشت کنه

و تنهایی و مجردی هم بهتره از همنشین بد

در کل هر آدمی نیاز داره به یه همسر و متاهل شدن

امیدوارم انتخاب یه همنشین خوب نصیب هر کسی بشه که نیت خالصانه خوبی برا ازدواج خوب داره

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاحلی مسعولیت دارع

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

من از مجردی خیلیییی خستم و حالم بده و دیگه نمیتونم این وضعیتو تحمل کنم دلم میخواد زندگیه خودمو داشته باشم🥲

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از مجردی خیلیییی خستم و حالم بده و دیگه نمیتونم این وضعیتو تحمل کنم دلم میخواد زندگیه خودمو داشته ...

بیا این تاپیک یه چیز نوشتم که امیدوارم کمکت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم تاپیک

هرچی لینک فرستادم نیومد

آخرش نظرو کپی کردم 👇یکی نوشته بود وقت ازدواجمه ولی ازدواجم جور نمیشه

منم یه مدت حس میکردم طلسم شدم انقد که هیچکی نمیومد یا هرکی میومد میرفت و برنمیگشت

اینی که میگمو یه آخوند تو برنامه تلوزیونی به یه دختری گفت

۱۴ تا خرما بردار به نیت ۱۴ معصوم البته اگه اعتقاد داری به هرکدوم ۱۴ تا صلوات و ۱۴ آیه الکرسی بخون

بعد ببر و صلواتی خیر کن

من شب ولادت بردم مسجد بین خانوما پخش کردم البته یه بسته خرما دیگم بردم که یه دفعه کم نیاد😅🤧 بلافاصله ۴ تا خاستگار برام اومد که هر چهار تا حسابی میخاستنم دیگه با یکیشون ازدواج کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرچی لینک فرستادم نیومدآخرش نظرو کپی کردم 👇یکی نوشته بود وقت ازدواجمه ولی ازدواجم جور نمیشهمنم یه م ...

چه جالب ینی خودتم امتحان کردی؟ راستش من اصلا اهل مسجد و این جور جاها نیستم🫣

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
چه جالب ینی خودتم امتحان کردی؟ راستش من اصلا اهل مسجد و این جور جاها نیستم🫣

آره 

حالا این یه بارو برو😅🤧

من راستش هیجده نوزده سالگیم یه خاستگار داشتم دیگه باهاش قرار مدار ازدواج گذاشته بودیم ولی بنا به دلایلی به هم خورد تا یه سال بعدش هی اصرار میکردن که نظرمو عوض کنم ولی دیگه آب پاکی و ریختم رو دستشون و قاطع گفتم نه

بعد از اون دیگه خاستگارام میومدن و رفتنی پشت سرشونم نگا نمیکردن

نمیدونمااااا 

نمیدونم

ولی مامانم میگه مادر اون پسره بختتو بسته بوده که هرکی میومد میرفت و پشت سرشو نگاه نمیکرد

چون مامانش هی چند ماه یه بار باز زنگ میزد

منم باورم شده که لابد کار اون بوده (خدا میدونه ) 

دیگه یه بار تو تلوزیون یه دختره از آخونده پرسید که هرچی خاستگار دارم ازدواجم جور نمیشه

آخونده گفت بختتو یکی بسته بعدم این راهو گفت منم همینطوری امتحان کردم دیدم واقعا جواب داد😅🤧

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهلی خیلی خوبه تکلیفت مشخصه ،تعهد ،مسئولیت ،واگه انتخاب آدم خوب باشه زندگی واقعا بهشت میشه .با نظرتون موافقم کاملا.👌👌

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

متاهلی خیلی خوبه تکلیفت مشخصه ،تعهد ،مسئولیت ،واگه انتخاب آدم خوب باشه زندگی واقعا بهشت میشه .با نظر ...

خدا کنه همه یار خوبی برا زندگی مشترکشون داشته باشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40