2777
2789
عنوان

با این شرایط ازدواج میکنید یا نمی‌کنید 2

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 21 پست

ازدواج دومته،با احتیاط برو جلو

پیش مشاور هم برو.

خیلی بودن پسرایی ک گفتن الان اگه اینکارو میکنم ب خاطر بزرگترام ک ناراحت نشن و بعدش دیگه اونا هیچ کاره ان و....

ولی خرشون ک از پل گذشت میبینی این کلا وابستس و تمام حرفایی ک زده چرت بوده.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه بعد ازدواج میرن دوتایی خارج پسره میگه الان مجبورم با حرف مامانم پیش برم که برای ازدواج بیاد ...

در هر صورت بازم نهههه آقا واضح داره میگه حرف مامانم حرفه و مرد خرس گنده برای ازدواج اجازه مامان جونشو میخواد 

اگه واقعا میخواد و از تجربه قبلی درس نگرفته که زندگی قبلیشو مامانش خراب کرده دیگه باید خانواده رو کنار بزاره 

دخترخانمم ازدواج دوم باید خیلییییی بیشتر دقت کنه و مشاوره برن یه خارج رفتن اونم فقط حرفش ارزش نداره خودشو بندازه تو چاه 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

نه مامانه ایرانه اینام نهایت 2،3 سالی یه بار بیان ایران

احتیاج به تحقیق بیشتر داره

اگر امکانش هست بیاد ایران به عنوان دیدار بالاخره چند جلسه با هم بیرون برید ،همینطوری تماس از راه دور نمیشه

دنبال زیر بغل مار نگرد خواهر، خدا خیرت بده 🤣

خب آخه مدل تعریف کردنت توی تاپیکهات خیلی عجیبه

انگار کسی که نشسته با ذره بین جزئیات زندگی یه نفر رو دیده و تعریف میکنه! و در حد خود اون شخص هم مسائل و مشکلات زندگی طرف واسش مهمه !

قاعدتا نباید باور کرد که همچین شخصی توی زندگیمون باشه!