بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بیمشون نیروهای مسلح ک بهترین بیمه ای برا دواد کتری و بیمارستان های با همه تجهیزات و باکلاس .سهمیه رستوران و هتل دارن بن ماهانه دارن ک 15هر ماه شارژ میشه هرماه هم ی کیسه برنج و چند کیلو گوشت گوسفند و گوساله و مرغ و ماهی میگیرن ب صورت ثابت و برای عید نوروز و عید فطر و ماه رمضان و شب یلدا آجیل تخمه و شیرینی و کلی خوراکی میگیرن و تا دوسال سهمیه پوشک و شیرخشک واریز ب حسابشان میشه وام فرزند آوریشون دوبرابر و برا اساس تعداد فرزند حقوقشون افزایش داده میشود مثلا آشنا من ک چهار فرزند داره ماهی 42و در هفته سه روز مرخصی هستن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
همسر هر دو تا دوستام ارتشی هستن.یکی هم نامزدش سپاهی هست.خودشون میگن سختی کار زیاده حقوق 12 میلیون هس ...
الکی اره جونشون میزارن برا 12تومن من هرکس از فامیلامون تو نظام و سپاه هست چندتا ماشین خارجی داره با سن 40سال و کلی بن دارن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
خیلی رفتار زشتی هست که حرفای فرد دیگه ای رو با چنین جمله ای ریپلای کنید.واقعیت اطراف من با واقعیت اط ...
شاید تو اشتباه برداشت کردی من حرف بدی بهت نزدم گفتم اونا الکی میگن حقوقمون دوازده باورشون نکن چون تو این کار ممکنه جونشون از دست بدن بنظرت حقوقشون اینقدر کمه
استاتر میشه لطفا تاپبکتون رو ببندید،واقعا حوصله ندارم یه عده هی بیان بگن ها اطراف ما فلان طوره، الکی میگی، خب به من که که اطراف اونا اینجوری نیست یا هست.
سعی کردم کامنتم رو پاک کنم ولی نشد.هی اعلان میاد برام.
حرف شما مثل این بود که بهم بگید دارم دروغ میگم. کار زشتیه، بهتره اینجوری با دیگران صحبت نکنید.هیچ شن ...
عزیزم مگه نگفتی فکر نمیکنم دروغ بگن خوب من هم بهت گفتم الکی میگن من اصلا نگفتم تو دروغ میگی گفتم اون شخص دروغ میگه یبار دیگه پست اولت رو بخون آخر جمله ات گفتی فکر نکنم دروغ بگن
سی ساله کار میکنه هیچی از حقوق و مزایاش نمیدونیم البته ب ما هم ربطی نداره😄بنظرت میان میگن
بالاخره از وضع زندگیش میشه فهمید. من هر چی سپاهی دیدم یه پراید درب و داغون دارن با یه آپارتمان چس متری. 😂شخص مورد نظر هم همینه فقط گفتن ساعت کارشون خیلی زیاده برا همین دوستم دو دله
بیمشون نیروهای مسلح ک بهترین بیمه ای برا دواد کتری و بیمارستان های با همه تجهیزات و باکلاس .سهمیه رس ...
دروغه یک قسمت هایی.
اصلا همچین که میگید نیست.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401