2777
2789
عنوان

هتل آپارتمان تمیز تو مشهد

266 بازدید | 25 پست

هتل آپارتمان قیمت مناسب نزدیک حرم اگه میدونید بگید 

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

دوستانی که عید مشهد بودید لطفا بگین کجا بودین و چقد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری داشتین

راجب قرص لاغری تو یه تاپیک ازم پرسیدید اون تاپیک قفل بود نتونستم جواب بدم 

سلام عزیزم تو یه تاپیکی گفتید قرص گلوتاتیون خوردید و خوب بوده خواستم ببینم چه قرصی مصرف کردید و چند ...

لزل بود خواهر 

فکر کنم ۳ ۴ درجه روشن شده 

حتما اصلشو بگیر

ممنون عزیزم شما از کجا اصلش رو خریدید؟

از یه کانال روبیکا رفیقم معرفی کرد

از یه کانال روبیکا رفیقم معرفی کرد

سلام عزیزم خوبید

هر چی خواستم تگتون کنم نشد

عزیزم من میخوام از خانم نصیری قرص بخرم

شما واقعا همه ۳۰ کیلو رو با همین خانم نصیری کم کردید؟

و واقعا برگشت نداشت؟

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

سلام عزیزم خوبیدهر چی خواستم تگتون کنم نشدعزیزم من میخوام از خانم نصیری قرص بخرمشما واقعا همه ۳۰ کیل ...

سلام اره ۳۰تا کم کردم حدودا ۳تاش برگشت ولی راضی بودم

سلام اره ۳۰تا کم کردم حدودا ۳تاش برگشت ولی راضی بودم

چ مدت شد ؟؟

واقغا عوارض ندلش؟؟

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

چ مدت شد ؟؟واقغا عوارض ندلش؟؟

من۷ یا  ۸ ماه فکر کنم شد دقیق یادم نه عوارضی نداشتیم من و دوستم

من۷ یا ۸ ماه فکر کنم شد دقیق یادم نه عوارضی نداشتیم من و دوستم

ماهی چقد کم میکردی

هشت ماه طول کشید چ زیاد 🙁

ماهی چقد کم میکردیهشت ماه طول کشید چ زیاد 🙁

اره خواهر چون تیروئید دارم دوستم زودتر کم کرد