2777
2789
عنوان

دلم یک بغل می خواهد

313 بازدید | 25 پست

دلم بغل می‌خواهد، دلم می خواهد کسی را بغل کنم که نامش معلم است، درست است! دلم می خواهد معلمم را بغل کنم آن طوری هم دلم آرامش می گیرد هم احساس خوبی پیدا می کنم. 

شاید باورتان نشود،ولی من حاضرم تمام عمرم را فدای معلمم کنم. کاش می شد در برابر زحماتش کاری کنم که او صدهزارسال زنده باشد، دلم می خواهد جانم را فدایش کنم! چه فایده من دانش آموز درس می خوانم او هم حقوقش را می گیرد اما من نمی توانم زحماتش را جبران کنم... زحماتش بیشتر از هر چیزی است که فکرش رابکنی! آن ها وقتشان را پای دانش آموزانشان می گذارند وشاید سفیدی موهایشان بخاطر دانش آموزان است! 

کاش بتوانم دانش آموز خوبی برایش باشم، دلم برایش. می سوزد😢❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چشم دیدن معلمای دوران مدرسم رو ندارم جز معلم سال اول و دومم

من خودم دانش آموزم، دوست دارم هر روز معلمم را ببینم... 😭کاش بشه هر روز ببینمش روزهایی که سر کلاسمون نمیاد میرم دم دفتر نگاهش میکنم وگریم میگیره

هر معلمی هم شایسته تقدیر نیس ولی مشخصه معلم شما قدر یک مادر دلسوزه و چراغ راه و رسم زندگیتون تا باشه ...

بله من  عاشقشم، عاشق لبخندش، مهربونیاش، صورتش، دلسوزیاش و.... هرچی بگم بازم کمه خیلی دوستش دارم قدر یک دنیا همه ی معلما خوبن امامن ایشون رو خیلی دوست دارم وباعث شدن انگیزه وعلاقه ی بیشتری برای درس خوندن پیدا کنم