2777
2789
عنوان

شوهر قهر کن

153 بازدید | 9 پست

سلام خانوما شوهر من مدلش اجتنابی هست یعنی اگر چندسال پیش اتفاقی افتاده کینه ش مونده تو دلش و دیگه در نمیاد! مثلا یه مدت طولانی هست با من هم صحبت نمیشه در واقع انگار همیشه ی خدا قهره ! کسی همچین کسی دیده چکار کنم؟

شوهر من خداروشکر کینه نمیکنه ولی قهر میکنه 

وقتی قهر میکنه متنفر میشم ازش 

الانم از دیروز قهره 

حرف نمیزنه . جواب بچه ها رو نمیده . ولو شده کف خونه فقط گوشی میبینه . امروز دیگه شروع کردم حرف زدن بهش . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من خداروشکر کینه نمیکنه ولی قهر میکنه وقتی قهر میکنه متنفر میشم ازش الانم از دیروز قهره حرف نمی ...

نه شوهر من چون کینه ای هست تموم نمیکنه یعنی حالت عادی هم باهام صحبت نمیکنه حتی امروز نشستم گفتم این چه وضعیه اخه میگه نتیجه رفتار خودت هست همه چیز رو میگه تقصیر تو هست 

نه شوهر من چون کینه ای هست تموم نمیکنه یعنی حالت عادی هم باهام صحبت نمیکنه حتی امروز نشستم گفتم این ...

من خودم این مدلم بهش حق میذم

من آذمی هَستم که کوچیکترین بی احترامی و دلی نمیشکنم،،،

طرف مقابلم هم بی احترامی و رفتار بد کنه خیلی ناراحت میشم و سخت فزاموش میکنم  

نه شوهر من چون کینه ای هست تموم نمیکنه یعنی حالت عادی هم باهام صحبت نمیکنه حتی امروز نشستم گفتم این ...

من خودم این مدلم بهش حق میذم

من آذمی هَستم که کوچیکترین بی احترامی و دلی نمیشکنم،،،

طرف مقابلم هم بی احترامی و رفتار بد کنه خیلی ناراحت میشم و سخت فزاموش میکنم  

من خودم این مدلم بهش حق میذممن آذمی هَستم که کوچیکترین بی احترامی و دلی نمیشکنم،،،طرف مقابلم هم بی ا ...

ولی شوهر من کلا بی توجه بوده محبت نمیکنه حرف نمیزنه فقط پر از توقع هست