2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر من خلوتی خودش جزعی از تمیزیه

وسایل زیادی و جمع کن بزار کنار

هرچی خلوت تر باشه مرتب تره

هرچیزی برمیداری سرجای خودش بزار

از اشپزخونه میای بیرون مرتب کن بعد بیا بیرون یا اتاق خواب

اینجوری خونه همیشه تمیزه

ظرف های ناهار و شام و همون موقع سعی کن بشوری

نوشتن هم خیلی خوبه کاراتو بنویسی برای انجامش بیشتر انگیزه میگیری هرکارو انجام دادی کنارش تیک بزن

💙 آریای من 💙

منم عاشق تمیز بودن و برق انداختن خونه هستم.

اشپزخونمو خلوووووت کردم. کابینت ها تمام سفید. سینکمو هم همیشه با یه دستمال خشک و براق نگه میدارم بعد از هربار استفاده.دیگه چیااااا بگمممممم مثلا توی اشپزخونم مایع دوقلو زدم به دیوار، یکیش مایع ظرفشویی، یکیش مایع دستشویی.

روبالشی هامو ماهی ۱ بار گااااااهی هم ۲ ماهی یکبار میندازم لباسشویی. و....

خدایا به امید تو 

تمیز کاری حوصله میخواد . باید بعد اشپزی مخصوصا سرخ کرذنی حتما کاشی اطاف گاز و بالای هود دستمال بکشی. گاز رو هر دفعه بعد اشپزی دستمال بکشی. هر دو یا سه روز وسایل برقیتو دستمال بکشی. داخل و بیرون بوفه و شیسه هاشو هر 2یا 3 روز گرد گیری کنی. سرویس های بهداشتی رو هر 3روز با مواد بشوری... جارو هر 2روز اگه بچه کوچیک داری هر روز... دیگه چی بگم

اره اینا که میگید عالیه و خداییی حوصله میخواد خخخخخخخ

خب نباید بزاری جمع بشه روهم 

لزومی هم نداره همش جارو به دست و دستمال به دست باشی

هرسری یه کوچلوشو انجام بده

روزی یه کار انجام بده 

مثلا من پنجشنبه ها اختصاص داره ب لباس

مرتب کردنشون شستن اتو کردن

دیگه تو طول کله هفته کارای لباس ندارم راحتم

💙 آریای من 💙