2777
2789

برای خواستگاری

حستون به این معرفی چیه؟

به نظرتون چه جور شخصیت هایی از ادم مظلوم اروم خوششون میاد؟

به نظرتون چرا کسی که نمی‌شناسنش فقط تاحدودی خونوادش میشناسن و خودشو فقط یبار دیدن که باهاش صحبتی هم نداشتن و مظلوم اروم بوده به کسی معرفی میکنن؟

معرفی کنن و هیچ اطلاعاتی هم ندن فقط بگن خیلی ادمای خوبی ان

شمام حستون بده به این موضوع؟

لظفا به همه سوالا جواب بدین مرسی

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه 

دنبال مظلومین که ظلم پذیر باشه

صداش در نیاد

در خدمت باشه و فقط حرف، حرف خودشون باشه

به اسم نجابت با اسب اشتباهش بگیرن

نه تنها خاستگارای شما ها بلکه 99درصد مردم متاسفانه دنبال همچین شوهر یا زنی میگردن که توی این دوره زمونه کم پیدا میشه

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙

هیچی دنبال دختر متین و آروم هستن نه پر رو و بی حیا .البته تراز اکثرمون همینه ممکنه هم اشتباه باشه.

آخه هرکی سرزبون داره که بی حیا نیست 

تو برنامه زندگی پس از زندگی ثواب خیلی زیادی برای این مورد بود که ازدواج دونفر رو درست کنن

حتی ازدواجی که پراز مشکل بود؟

معلومه دنبال مظلومین که ظلم پذیر باشهصداش در نیاددر خدمت باشه و فقط حرف، حرف خودشون باشهبه اسم نجابت ...

منم همین فکرو میکنم 

حس بد لازم نیست داشته باشی

واسطه ازدواج خواسته بشه تو احادیث اومده واسطه ازدواج شدن ثواب داره 

خواسته ازدواج کنی

لازم نیست واسطه کامل تو رو بشناسه که پسری که بهش معرفیت کرد باید بیاد خواستگاریت خودش با تو اشنا شه و تحقیق کنه در موردت تا تو رو بشناسه تحقیق و چیزای دیگه که وظیفه واسطه نیست واسطه فقط معرفی میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

تو برنامه زندگی پس از زندگی ثواب خیلی زیادی برای این مورد بود که ازدواج دونفر رو درست کنن

اخه موردایی که به تور من میخوردن بچه زرنگ بودن حرصم میگرفت 

یه موقع بخورن به هم ادم حرص نمیخوره 

مثلا طرف خونش دورقوزاباد بود میگفت برو به فلان دوست پولدارت بگو بیایم خواستگاری واسه داداشم 

خواستگاری سنتی همینه دیگه . چرا جناییش میکنی. فقط ی معرفی ساده اس

😂

این که چرا بین اون همه دختر مظلوم رو انتخاب میکنن جای سوال داره

اخه موردایی که به تور من میخوردن بچه زرنگ بودن حرصم میگرفت یه موقع بخورن به هم ادم حرص نمیخوره مثلا ...

دیگه برای دختر همه تیپ خواستگار میاد .گاهی حرص در ار هم هست بیخیال باید بود