2777
2789
عنوان

دخترایی که توی رابطن بیان

148 بازدید | 20 پست

فکر کنید رابطتتون خوبه ولی یه مورد بهتر بهتون پیشنهاد میشه، واکنشتون چیه؟ تا چندوقت پای عشقتون موندن برای ازدواج رو قبول میکنید؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کن ، فیلم هندی که نیست ، عاقل باش

نه موقعیت برای من نیست خواهر، برام سوال شد😂

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
قرار ازدواج داری با اینی که تو رابطه هستی یا اصلا تو این فازا نیست؟

رابطتت ازدواج اما پیشنهاد جدید فقط آشنایی

اگه حاضر نیستم پاش بمونم(البته اگه طرف رو بشناسم و بدونم این متقابله) خودم رو عاشق خطاب نمیکنم

اینهمه دختر عاشق چندساااال عمر گذاشتن چیشد

من نهایت یکسال یا دیگه تهش دوسال پاش میمونمبه آقایون اعتمادی نیست من خودم بارهااا و بارها دیدم پسره ...

مثل سگ سرشون میاد مگه الکیه کثافتا