2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فولیک اسید 1 مواظب باش عفونت نگیری

اینو الان هم دارم میخورم

اضافه وزنم دارم از شنبه میرم برای رژیم

عفونت اداری فکر کنم یکم داشته باشم

در کل باید دکتر برم؟

اینو الان هم دارم میخورماضافه وزنم دارم از شنبه میرم برای رژیمعفونت اداری فکر کنم یکم داشته باشمدر ک ...

خوبه بری چک بشی توصیه های پزشک که شما رو ویزیت میکنه خ بهتره از من نوعیه

باور میکنی من سه ساله هرشب اسید فولیک میخورم همه چی رو هم رعایت میکنم ولی به دلایل مختلف هنوز حتی یک ...

اسید فولیک رو باید شب خورد؟

چند سالتونه 

من ۲۷ سالمه 

دو ساله ازدواج کردم

خودمم هنوز میترسم

ولی چیکار کنم از بالا رفتن سن و نشدن هم میترسم

چی رو رعایت میکنی؟

اگه نیاز بود از تخمک و اسپرم میده دکتر و دارو مرتبط مینویسه ممکنه سینه چک شه اگه ترشح داشته باشد یعن ...

چیز ترسناکی تو این دوره هست؟

مشکل جدی و خاصی

استرس دارم اقدام کنم و نشم

اسید فولیک رو باید شب خورد؟چند سالتونه من ۲۷ سالمه دو ساله ازدواج کردمخودمم هنوز میترسمولی چیکار کنم ...

آره من هر شب بعد از غذا یا قبل از خواب میخورم. آزمایش اسپرمو گرام برای همسرت وآزمایش پاپ اسمیر برای خودت حتما انجام بدید.

چیز ترسناکی تو این دوره هست؟مشکل جدی و خاصیاسترس دارم اقدام کنم و نشم

هیچی خود استرس مانع بزرگیه

ریلکس باش حتما اگه اضافه وزن داری کم کن 

شنا یوگا پیلاتس دوچرخه سواری پیاده روی خ خوبها

آره من هر شب بعد از غذا یا قبل از خواب میخورم. آزمایش اسپرمو گرام برای همسرت وآزمایش پاپ اسمیر برای ...

پاپ اسمیر خودم ۶ ماه پیش دادم

ولی همسرم تا حالا انجام نداده

هیچی خود استرس مانع بزرگیهریلکس باش حتما اگه اضافه وزن داری کم کن شنا یوگا پیلاتس دوچرخه سواری پیاده ...

دارم سعی میکنم تو این مدت ریلکس کنم

به سبک زندگی سالم برم

تحرکم رو بالا ببرم

و با آرامش پیش برم

سعی کن تو این ۳ماه قبل اقدام غذاهای سالم بخوری.اصلا استرس نداشته باش چون خوده استرس باعث میشه لقاح صورت نگیره.به همسرت بگو شلوار و لباس زیر تنگ نپوشه نوشابه کمتر مصرف کنید همینطور سیگار و قلیون...