2777
2789
عنوان

گف تو همینجورشم ادعا داری🫠😐

102 بازدید | 10 پست

داشتم با فامیلمون میرسیدم گفتم فلانی دانشگاه فلان رشتش خیلی اذیت میکنه انگار یکی دیگ شده فقط داره از خودش حرف میرنه

گف والا تو درسته اون رشته نیستی و الانشم خیلیی خودتو میگیری . دیگ چ بسا بری تو این رشته ک اصلا فک کنم دیگ مارو نشناسی

😬😬😬من فقط ارومم حتی یکی بهم طعنه بزنه یا بی احترامی کنه درجا بهش میگم بهم برخورد برا حرفت و سعی نمیکنم وایسم برا تلافی

جاییم ک میرم فقط خودمو سرگرم کارا میکنم دیگ زیاد تو جمعا نمیشینم اینجوری راحت ترم

بعد این ک امروز اینو گف جوابشو دادم گفتم نازاحت شدما گف خب راس میگم😩 اخه اروم بودن کجاش ادعاس تازه گرمم میگیرم باهمه ولی زیاد سر خودمو نمیبرم تو بحثا و حرفاشون

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

منم خیلی ارومم فک میکنن خودمو میگیرمچیکار کنیم دیگهحوصله آدمارو ندارم🚶‍♀️

خودمم با بعضیا حال نمیکنم تو جمعشون نمیرم

اما این یکیو باهاش خبلی خوب بودم و اینو گف

یهو گفتم نکنه واقفا همینجورم

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ بیخیال بابا، کلا بقیه فکر میکنن اگه یکی آرومه یا زیاد با بقیه قاطی نمیشه یعنی خودشو میگیره

اخه با این یکی گرم بودما باز اینو گف

خودمم با بعضیا حال نمیکنم تو جمعشون نمیرماما این یکیو باهاش خبلی خوب بودم و اینو گفیهو گفتم نکنه واق ...

بیخیال بزار هر جور دلشون میخواد فکر کنن چرا خودتو اذیت کنی واسه بقیه 

بیخیال بزار هر جور دلشون میخواد فکر کنن چرا خودتو اذیت کنی واسه بقیه

چی بگم نظر مشترکیه اذیتم میشم

چه بهتر، هر چی فک کنن زیاد آدم باهاشون قاطی نمیشه بهترم هست، حالا مگه غیر اینه هی حرفای عجیب غریب می ...

بدبختیش میدونی کجا اونجا ک باهاشون حرف بزنی خودشون زر بزنن بعد برن بگن این زرا رو فلانی زد😬عتمو حرفی بود ک خودت زدی منو چ سسننه

بدبختیش میدونی کجا اونجا ک باهاشون حرف بزنی خودشون زر بزنن بعد برن بگن این زرا رو فلانی زد😬عتمو حرف ...

😂😂 اون‌دیگه خیلی سمه، ولی خب بقیه هم با شناختی که دارن باور نمیکنن احتمالا 

😂😂 اون‌دیگه خیلی سمه، ولی خب بقیه هم با شناختی که دارن باور نمیکنن احتمالا

اره دقیقا😂